Αδίστακτη ερωμένη: Απιστία, ψέματα και εκδίκηση – Όλα όσα θα δούμε στα 5 πρώτα επεισόδια
Media

Αδίστακτη ερωμένη: Απιστία, ψέματα και εκδίκηση – Όλα όσα θα δούμε στα 5 πρώτα επεισόδια

Αδίστακτη ερωμένη: Η Νεσλιχάν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Όμως ο σύζυγός της, ο Μουράτ, την απατάει με μια άλλη γυναίκα. Ο λόγος για την Ντάμλα, η οποία είναι ερωτευμένη μαζί του και εισβάλλει στη ζωή του ζευγαριού με στόχο να τους χωρίσει...

Η Νεσλιχάν ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Αν και ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένειά της όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή, η ίδια ποτέ δεν έπαψε να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, και ιδιαίτερα στον σύζυγό της, τον Μουράτ, για τον οποίο είναι σίγουρη πως δεν έχει μάτια για άλλη. Η πραγματικότητα, όμως, είναι εντελώς διαφορετική και η διπλή ζωή του άντρα δεν θα μπορέσει να μείνει κρυφή για πολύ ακόμα.

Ο Μουράτ απατάει τη σύζυγό του με την Ντάμλα, η οποία είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Η τελευταία, μάλιστα, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που θέλει αυτή, με οποιοδήποτε κόστος. Έτσι, λοιπόν, καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο προκειμένου να πλησιάσει περισσότερο τη Νεσλιχάν, η οποία έχει όλα αυτά που ποθεί και η ίδια.

nelisxan.jfif

Η Ντάμλα παρακολουθεί τη Νεσλιχάν

Μια μέρα, η Ντάμλα αρχίζει να παρακολουθεί τη Νεσλιχάν προκειμένου να καταφέρει να μάθει τις συνήθειές της και να βρει τον τρόπο να μπει στη ζωή της. Πολύ σύντομα, η Νεσλιχάν πέφτει στον επικίνδυνο ιστό της Ντάμλα χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό. Όλα ξεκινούν όταν την ακολουθεί στο γυμναστήριο όπου πηγαίνει και κολυμπάει.

Κάποια στιγμή, βρίσκει την ευκαιρία και βάζει στον χυμό της Νεσλιχάν μια σκόνη για να της προκαλέσει ζάλη. Όταν η τελευταία πίνει από τον χυμό της, η Ντάμλα χαίρεται και εξακολουθεί να την παρακολουθεί κρυφά. Κάποια στιγμή, η γυναίκα αρχίζει να μην αισθάνεται καθόλου καλά και να ζαλίζεται. Τότε η Ντάμλα εμφανίζεται και της προσφέρει τη βοήθειά της. Στη συνέχεια, μάλιστα, τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και έτσι οι δύο γυναίκες γνωρίζονται. Όμως η Νεσλιχάν δεν υποψιάζεται τίποτα κακό για τις προθέσεις της. Αντιθέτως, την ευχαριστεί και την ανταμείβει με τη φιλία της. Παράλληλα, η Ντάμλα είναι χαρούμενη που το σχέδιό της έχει τεθεί σε εφαρμογή και τώρα πια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγηθούν τα πράγματα.

Οι μέρες περνούν και ο Μουράτ συνειδητοποιεί σοκαρισμένος πως η Ντάμλα αρχίζει να πλησιάζει επικίνδυνα την οικογένειά του. Το γεγονός αυτό τρομοκρατεί ιδιαίτερα τον άντρα, ο οποίος αποφασίζει πως πρέπει να δράσει άμεσα για να τη σταματήσει. Έτσι, λοιπόν, παλεύει να την κάνει να καταλάβει πως δεν σκοπεύει να διαλύσει τον γάμο του και την οικογένειά του.

Όμως η Ντάμλα δεν είναι μια γυναίκα που παραιτείται εύκολα. Πεισμώνει και βάζει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου της προκειμένου να παγιδεύσει τη Νεσλιχάν για τα καλά στα δίχτυα της και να εκδικηθεί τον Μουράτ διαλύοντας την οικογένειά του.

mourat.jfif

Η Σαϊκά προειδοποιεί την κόρη της

Η Νεσλιχάν, που ποτέ δεν ξεπέρασε τον άδικο χαμό της αδελφής της, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της σε νεαρή ηλικία, βλέπει στην ιστορία της Ντάμλα μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνει το σωστό για μια νεαρή κοπέλα που πονάει εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών της.

Αυτό που δεν μπορεί να δει ακόμα είναι πως η Ντάμλα έχει καταλάβει όλες τις αδυναμίες της και σκοπεύει να τις εκμεταλλευτεί όσο μπορεί περισσότερο. Οι μέρες περνούν και η Ντάμλα νιώθει όλο και πιο σίγουρη για την εμπιστοσύνη που της δείχνει η Νεσλιχάν, κι έτσι παίρνει όλο και μεγαλύτερα ρίσκα με τον Μουράτ. Ωστόσο, η απρόσεκτη συμπεριφορά τους έχει αρχίσει να κινεί τις υποψίες. Η μητέρα της Νεσλιχάν, η Σαϊκά, χωρίς να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο, σχηματίζει άσχημη εικόνα για τη νεαρή κοπέλα από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση, και προειδοποιεί τη Νεσλιχάν να προσέχει.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved