Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου: Μιλά για τον ρόλο του στο Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια
Media

Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου: Μιλά για τον ρόλο του στο Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια

Ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου υποδύεται τον Σταμάτη στη δραματική σειρά του Open, Το κόκκινο ποτάμι – η συνέχεια.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Δεύτερη χρονιά επιτυχίας για τη δραματική σειρά του OPEN «Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια» και σας παρακολουθούμε να συμμετέχετε σε αυτήν. Πώς προέκυψε η συνεργασία;

Την άνοιξη του 2021 επικοινώνησα με την υπεύθυνη διανομής ρόλων, Χρύσα Ψωμαδέλλη, και πέρασα από κάστινγκ ραντεβού με τον κύριο Μανουσάκη, για ένα εκ των τριών διηγημάτων που μετέφερε τηλεοπτικά. Τελικά δεν προχωρήσαμε σε συνεργασία λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, αλλά ευτυχώς φέτος, κατόπιν μιας παρόμοιας διαδικασίας, έχω την τύχη να είμαι μέρος της σειράς.

  • Ενσαρκώνετε τον ρόλο του Σταμάτη Μαντά, αδελφού του Δημοσθένη. Πείτε μας λίγα λόγια για τα χαρακτηριστικά του ήρωα που υποδύεστε.

Ο Σταμάτης είναι ένας λοχαγός του Ελληνικού Στρατού, που αφοσιώνεται απόλυτα στο καθήκον του. Χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα εκδηλωτικός, βλέπουμε πως έχει κάποιες στιγμές, που σχεδόν «απεκδύεται» της στρατιωτικής του ιδιότητας-τουλάχιστον έτσι όπως γνωρίζουμε εν καιρώ πολέμου- και εστιάζει σε κάτι γήινο και τρυφερό, στις ανθρώπινες σχέσεις.

24564030__MG_6935.jpg
  • Από τη θέση του λοχαγού του ελληνικού στρατεύματος, πώς βιώνει τις αγριότητες που εκτυλίσσονται;

Εκεί εντοπίζουμε ορισμένες από τις «ρωγμές» που προανέφερα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η θέα των νεκρών παιδιών προσκόπων, μπροστά στην οποία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

  • Πριν από μερικό επεισόδια, παρακολουθήσαμε μια συγκινητική στιγμή ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Ισμαήλ, έναν Τούρκο αξιωματικό. Με αμοιβαίο σεβασμό, οι δύο νέοι, αν και αντίπαλοι, έσωσαν αμάχους, θα δούμε και άλλες αντίστοιχες σκηνές από τη δράση του Σταμάτη;

Δεν θέλω να προδώσω την εξέλιξη που θα έχει η συνάντηση αυτών των δύο ανθρώπων. Μπορώ να πω, όμως, πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν διλήμματα που θα τους οδηγήσουν «έξω απ’ τα νερά τους», είπε ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved