Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου: Αποκαλύπτει όσα θα δούμε στο Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια
Media

Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου: Αποκαλύπτει όσα θα δούμε στο Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια

Ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια και τα όσα λέει έχουν ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στον ρόλο του στη σειρά του Open που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

  • Τι πρόκειται να παρακολουθήσει το τηλεσπττκό κοινό όσο εμβαθύνουμε στην πλοκή της σειράς;

Η σειρά θα ακολουθήσει κανονικά -κρατώντας βέβαια το μυθοπλαστικό στοιχείο- τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκείνη την περίοδο. Το κοινό στα επόμενα επεισόδια ίσως νιώσει μια πρώτη λύτρωση σε σχέση με ορισμένα ζητήματα που ταλαιπωρούν κάποιους ήρωες της σειράς.

  • Η ενσάρκωση ενός τέτοιου ρόλου που ζει και δραστηριοποιείται σε μία εποχή έντονων πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών ήταν απαιτητική για εσάς;

Σίγουρα, όταν θες να προσεγγίσεις έναν ρόλο που δεν «τοποθετείται» στο σήμερα, δημιουργείται ένας ακόμα βαθμός δυσκολίας.

otami.jpg

Έχεις να αντιμετωπίσεις μια ρουτίνα ζωής, έξω από τα δικά σου συνηθισμένα δεδομένα, με διαφορετικές επιρροές και προσλαμβάνουσες που έχουν οι άνθρωποι σε κάθε εποχή. Προσωπικά, προσπάθησα να μελετήσω -όχι στον βαθμό που θα ήθελα βέβαια— κάποια ιστορικά βιβλία και πηγές, ώστε να έχω σημεία αναφοράς για εκείνη την περίοδο.

  • Εντοπίζετε κοινά στοιχεία της προσωπικότητας του Σταμάτη σε εσάς ή στους ανθρώπους της σύγχρονης εποχής;

Σε σχέση με μένα, το μόνο που θα μπορούσα να εντοπίσω είναι η ματιά στον άνθρωπο. Από ’κεί και πέρα, σίγουρα μπορώ να ανακαλέσω στιγμές που συνδιαλέχθηκα με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από παρόμοια στοιχεία με τον Σταμάτη, προσαρμοσμένα βέβαια στην εποχή μας και ίσως από μια άλλη σκοπιά κάποιες φορές, είπε ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved