Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Κύρα παθαίνει εγκεφαλικό
Media

Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Κύρα παθαίνει εγκεφαλικό

Μαύρο ρόδο: Ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία διαπιστώνουν ότι η Κύρα έχει εξαφανιστεί και αγωνιούν γι' αυτήν, μέχρι που τη βρίσκουν αναίσθητη στο γραφείο της. Παράλληλα, όλοι οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώνονται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας ηγουμένης, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή...

Ο Γεράσιμος συναντάει την Κασσιανή και της ζητάει να φέρει την Ελισάβετ πίσω στο μοναστήρι. Η νέα ηγουμένη ανταποκρίνεται στο αίτημά του, αλλά υπό έναν όρο: να της πει όσα ξέρει για την υπόθεση του Διακοσάββα. Ο Γεράσιμος, μην έχοντας άλλη επιλογή, δέχεται. Στη συνέχεια, η Κασσιανή απευθύνει πρόσκληση στην Ελισάβετ και εκείνη πείθεται να επιστρέψει.

Παράλληλα, η Κύρα αντιλαμβάνεται ότι ο Παράσχος δεν την έχει επισκεφθεί στο γραφείο της για να τον βοηθήσει να φύγει από τη νύχτα, αλλά για να της κάνει κακό. Κι αυτό για να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι δουλεύει ταυτόχρονα για τον Θέμη και τον Βίκο, καθώς επίσης και για την εμπλοκή του στη δολοφονία της Αγγελικής. Ωστόσο, η γυναίκα δεν προλαβαίνει να αντιδράσει.

Ο Παράσχος καρφώνει στον λαιμό της μία σύριγγα με δηλητήριο και την εγκαταλείπει. Οι ώρες περνούν και ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία διαπιστώνουν ότι η Κύρα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, οπότε αρχίζουν να την αναζητούν. Κάποια στιγμή, πηγαίνουν στο γραφείο της και τη βρίσκουν αναίσθητη.

Οι γιατροί, στη συνέχεια, τους ενημερώνουν πως η γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό. Η Κύρα λίγο αργότερα συνέρχεται και η μόνη της έγνοια είναι η Αλεξία και η σχέση της με τον Βίκο. Ωστόσο, ο τελευταίος ζητάει από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους και εκείνη, για να τον ξαναδεί, του εκμυστηρεύεται ότι έχει στα χέρια της στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του.

kyra.webp

Η Ελισάβετ εξομολογείται στον Σαράντο τον εφιάλτη που έζησε από τον πατέρα του

Η Όλγα επιστρέφει στο σπίτι και η Πολυξένη αλλάζει στάση και συμπεριφορά απέναντι της. Κάνει τα πάντα με σκοπό να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Στη Γερακιανή, όλοι οι κάτοικοι βρίσκονται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας ηγουμένης, καθώς και για το υποτιθέμενο θαύμα του Σταυρίνου. Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή.

Ο Σταυρίνος δεν σηκώνεται ποτέ από το αναπηρικό καρότσι και κατά συνέπεια εκθέτει τόσο την ίδια όσο και τον Γιώργο. Μόνο που ο τελευταίος δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο στον αδελφό του, προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Συγχρόνως, η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο μοναστήρι και την αντιμετωπίζει με θάρρος. Ακόμα, η κοπέλα συναντάει τον Σαράντο και του εξομολογείται τον εφιάλτη που έζησε από τον πατέρα του. Στον Πέτρο, όμως, η κοπέλα δεν καταφέρνει να πει μια λέξη για όλα αυτά.

Η Ελισάβετ, μετά τα τελευταία γεγονότα, αρχίζει να αναθεωρεί για ό,τι πίστευε μέχρι σήμερα. Την επόμενη μέρα, κάποια στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της ηγουμένης Κασσιανής βγαίνουν στο φως. Αυτό έχουν να κάνουν με τη χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών, καθώς και με την εμπλοκή της σε συμμορία που διέπραττε ληστείες. Από την άλλη, η Αλεξία ετοιμάζεται και πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου. Εκεί, οι δυο τους έρχονται κοντά και δίνουν το πρώτο τους φιλί!

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved