Το βραχιόλι της φωτιάς: Εικόνες – σοκ! Πορεία προς την κόλαση
Media

Το βραχιόλι της φωτιάς: Εικόνες – σοκ! Πορεία προς την κόλαση

Το βραχιόλι της φωτιάς: Η οικογένεια Κοέν χωρίζεται και τα περισσότερα μέλη της καταλήγουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντίνος πασχίζει να σώζει την Μπενούτα, τη Ζακλίν και τα παιδιά τους.

Μια σειρά από τραγικά γεγονότα με αφετηρία τη γερμανική κατοχή φέρνουν την οικογένεια Κοέν αντιμέτωπη με μια πολύ σκληρή απόφαση. Έχει έρθει πια η ώρα να εγκαταλείψουν τη Θεσσαλονίκη και να φύγουν μακριά και επιλέγουν να το κάνουν μέσω τρένου, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να βγουν από τη χώρα.

Όμως δεν τα καταφέρνουν και μετά την αποτυχημένη τους προσπάθεια διαφυγής, οι Κοέν σκορπίζουν... Μια δίνη από την οποία αδυνατούν να ξεφύγουν τους οδηγεί μοιραία στο κολαστήριο του Άουσβιτς.

vraxioli.jpg

Ο Ιωσήφ αγωνίζεται να κρατήσει το μυαλό του σε εγρήγορση και ταξιδεύει στην αφήγηση της μάνας του, τη μόνη του διέξοδο, την ώρα που ζει και αυτός, μαζί με τους υπόλοιπους, έναν εφιάλτη που δεν έχει τέλος.

Την ίδια στιγμή, πίσω στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος κρύβει την Μπενούτα μαζί με τη Ζακλίν και τα παιδιά τους σε ένα αγροτόσπιτο μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή, στο στρατόπεδο, ο Ιωσήφ καταφέρνει να συναντήσει την αγαπημένη του Άννα, αλλά η εξέλιξη θα είναι τραγική...

Δείτε στην παρακάτω photo gallery στιγμιότυπα:

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved