Απασφάλισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ενοχλούμε και μια μέρα μπορεί να βρεθούμε εκτός»
Media

Απασφάλισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ενοχλούμε και μια μέρα μπορεί να βρεθούμε εκτός»

Δεν σταματά τις αποκαλύψεις ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του για την τραγωδία στα Τέμπη. 

Ο παρουσιαστής μάλιστα λαμβάνοντας γνώση ότι όλα όσα αποκαλύπτει με το ρεπορτάζ του μπορεί κάποιους να «ενοχλούν», έστειλε το μήνυμά του.

liagkas-(6).jpg

«Είμαι πολύ περήφανος για την εκπομπή αυτή και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και δεν το λέω συχνά γιατί συνήθως δεν λέω καλές κουβέντες, πρώτα για τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανος!», είπε και συνέχισε:

liagkas-(7).jpg

«Και θέλω να σας υποσχεθώ κάτι ακόμα... Όσο αυτή η ομάδα, ο ομιλών και αυτή η ομάδα, βρίσκεται στον αέρα γιατί ενοχλεί και μια μέρα μπορεί να βρεθούμε κι εμείς εκτός, όχι επειδή δεν μας βλέπει ο κόσμος, δόξα τον Θεό μας βλέπει ο κόσμος καθημερινά και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό- αν ενοχλήσουμε λοιπόν τόσο πολύ και βρεθούμε εκτός, μέχρι την τελευταία μέρα εμείς θα εξακολουθούμε να ενοχλούμε. Εγώ αυτή την υπόσχεση δίνω προς εσάς που τόσα χρόνια μου δίνετε τη δυνατότητα, παρά τα λάθη που έχω κάνει, να συνεχίζω να είμαι στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής ζωής.

liagkas-(9).jpg

Καταλάβατε τώρα τι έχει γίνει. Πιο σαφές δεν γίνεται. Το κάναμε λιανά, μασημένη τροφή. Και εγώ ζητώ συγγνώμη ως δημοσιογράφος γιατί τα τραίνα δεν ήταν... σέξι θέμα. Αν μου το λέγανε πριν δυο εβδομάδες, ότι θα τρακάρουν δυο τραίνα, θα έλεγα τι θέμα είναι αυτό; Σας ζητώ συγγνώμη που δεν έχω καμία εμπλοκή. Δεν λέω πως το κρύψανε οι δημοσιογράφοι, μπορεί να ήταν κανένα μονόστηλο σε κάποια εφημερίδα ή σε ένα σάιτ. Υπάρχει κόσμος όμως που κυκλοφορεί με τραίνα και τώρα σχεδόν 55 άνθρωποι ψάχνουν αν θα τους βρουν ποτέ», είπε σε έντονο ύφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved