Zαχαρέα: Με τρεμάμενη φωνή ευχαρίστησε τον Ανδρέα Αλικανιώτη:«Έχω έναν γιο περίπου στην ηλικία σου»
Media

Zαχαρέα: Με τρεμάμενη φωνή ευχαρίστησε τον Ανδρέα Αλικανιώτη:«Έχω έναν γιο περίπου στην ηλικία σου»

Με τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη που επέβαινε στο μοιραίο τρένο και έσωσε συνανθρώπους του, συνομίλησε η Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Πέμπτης (2-03).

Με συγκίνηση η παρουσιάστρια τον καλωσόρισε και μη μπορώντας να κρύψει την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, είπε:

zaxarea-(5).jpg

«Καλησπέρα, Ανδρέα μου. Αγόρι μου, δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν ξέρω τι να σε ρωτήσω. Έχω και γω έναν γιο περίπου στη δική σου ηλικία. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που μιλάμε μαζί. Πες εσύ ό,τι θέλεις, ό,τι σου βγαίνει από την ψυχή σου. Σε ποιο βαγόνι ήσουν και τι πρόλαβες να συνειδητοποιήσεις…».

zaxarea-(4).jpg

«Εκείνη την ώρα μιλούσα με φίλους μου, μια και οι γονείς μου βρίσκονταν στην Αθήνα, ώστε κάποιος να έρθει για να με παραλάβει από τον σταθμό και να με πάει στο σπίτι. Τότε, λοιπόν, ήταν η στιγμή που έγινε αυτό το τράνταγμα και το μπαμ! Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου βρέθηκα να είμαι σε ένα αιωρούμενο βαγόνι, το οποίο το μόνο που το κάλυπτε ήταν η φλόγα τριγύρω και σπινθήρες. Μια εικόνα η οποία με έχει στιγματίσει και δεν μπορώ να την σκέφτομαι», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας.

Αμέσως μετά το τέλος της συνομιλίας τους, η Μάρα Ζαχαρέα εμφανώς συγκινημένη, είπε:

zaxarea-(1).jpg

«Ανδρέα μου, θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνομιλία που είχαμε. Συγχαρητήρια σε εσένα, συγχαρητήρια και στους γονείς σου για τις αρχές και τις αξίες που σου έχουν δώσει και τον τρόπο που σε έχουν μεγαλώσει. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ»

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved