Ατζούν Ιλίτζαλι: Η ανάρτησή του για την τραγωδία στα Τέμπη: Συμμερίζομαι τον πόνο του Ελληνικού λαού
Media

Ατζούν Ιλίτζαλι: Η ανάρτησή του για την τραγωδία στα Τέμπη: Συμμερίζομαι τον πόνο του Ελληνικού λαού

Την συμπαράστασή του στον Ελληνικό λαό και τις οικογένειες που βιώνουν δραματικές ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, εξέφρασε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Τούρκος παραγωγός μέσα από μια ανάρτησή του μοιράστηκε τις σκέψεις του στέλνοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

acun-(1).jpg

«Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασα τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Συμμερίζομαι τον πόνο του ελληνικού λαού», έγραψε.

atzpun.jpg

Ο Τούρκος παραγωγός μέσα από σύνδεσή του σε επεισόδιο του Survivor All Star, πριν από μερικές ημέρες είχε ευχαριστήσει τον Ελληνικό λαό για τη βοήθεια που είχε προσφερθεί από τη χώρα μας μετά το φονικό σεισμό.

atzoun-(1).jpg

«Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς κι αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές στην Τουρκία. Τώρα όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτήν την στιγμή μαζί μας.

Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες κι όπως είπαν οι Υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους.», είχε πει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved