Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Χρύσα αποκαλύπτει στον Κανέλλο όσα ξέρει
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Χρύσα αποκαλύπτει στον Κανέλλο όσα ξέρει

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι πανευτυχής που βρήκε δουλειά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει άσχημο παρελθόν ανάμεσα στον Παναγή και τον νέο της εργοδότη, που τη γλυκοκοιτάζει.

Η Μαριλού δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό που έχει μάθει και, πάνω στην απόγνωσή της, ζητάει τη συμβουλή της Καλλιόπης. Την ίδια ώρα, η Χρύσα αποκαλύπτει στον Κανέλλο όσα ξέρει κι εκείνος αποφασίζει πως ο Τζώρτζης πρέπει να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα η «αδερφή ψυχή» του.

platanos-(10).jpg

Η Σύλβια και η Βαλέρια περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της συνάντησης που έχει ο παπάς στην Αρχιεπισκοπή, ενώ ο Τζώρτζης περιμένει με αγωνία να δει αν η επιχειρηματική του ιδέα θα αρέσει στον Εγκέφαλο, που όμως είναι αποφασισμένος να χορέψει τον εγγονό του Βαγγέλα... στο ταψί.

platanos-(6).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι του Βαγγέλα μετά το «μήνυμα» του τοκογλύφου, και τα ξαδέρφια προσπαθούν να βρουν τρόπο, για ακόμα μια φορά, να μαζέψουν λεφτά για να ξεχρεώσουν. Ο Σίμος κάνει τον Παναγή συνεταίρο του στην «Πλατανιώτισσα», για να τον βοηθήσει.

platanos-(13).jpg

Η Μαριλού μαθαίνει μια αλήθεια, που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Πλάτανο. Η Κατερίνα αγωνιά για το αν θα καταφέρει να πάρει τη δουλειά στο Φωτεινό. Την ίδια ώρα, ο Παναγής με τον Πετράν και τον Σίμο έχουν αναλάβει δράση για να κάνουν την «Πλατανιώτισσα» μεγάλη και τρανή. Η Κατερίνα είναι πανευτυχής που βρήκε δουλειά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει άσχημο παρελθόν ανάμεσα στον Παναγή και τον νέο της εργοδότη, που τη γλυκοκοιτάζει.

platanos-(10).jpg

Η Χρύσα προσπαθεί να σταματήσει τον Κανέλλο από το να αποκαλύψει στον Τζώρτζη την αλήθεια για τη Μαριλού, η οποία βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση. Ο Παναγής μαθαίνει σε ποιον γιατρό έπιασε δουλειά η Κατερίνα και ένας νέος κύκλος καβγάδων ξεκινάει για το ζευγάρι μας. Η Βαλέρια και ο παπάς αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κλέψουν το Φαμπερζέ του Εγκεφάλου για… καλό σκοπό, την ώρα που ο Άγγελος προτείνει στην Κατερίνα να δουλέψει στο γραφείο του ως γιατρός, αλλά μόνο καλό σκοπό δεν έχει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved