Media

Μαρία Μπακοδήμου: Παγωμένη στον αέρα της εκπομπής της- «Προσαρμοστήκαμε στο πένθος που ζούμε»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής της με πρόσωπο σκυθρωπό, κάνοντας λόγο για την εθνική τραγωδία που έχει χτυπήσει την Ελλάδα, μετά την σύγκρουση των δυο τρενών στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας. 

Την επικαιρότητα όλων των εκπομπών, ψυχαγωγικών και ενημερωτικών, έχει μονοπωλήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το τραγικό γεγονός, καθώς 57 συνολικά είναι τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο δυστύχημα, με τις οικογένειές τους να ζουν το απολυτο πένθος.

Η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τους συνεργάτες της εμφανίστηκε με τρεμάμενη φωνή στον αέρα της εκπομπής της "Γεια σου" και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ο, τι συνήθως. Το δυστύχημα στα Τέμπη πραγματικά είναι για όλους μας κάτι αδιανόητο, ενώ πολλές είναι οι οικογένειες που έχουν ξεκληρηστεί και κανείς δυστυχώς δεν μπορεί να τους δώσει κουράγιο.

image-2023-03-04T130006.883.jpg

«Γεια σας, καλό σας μεσημέρι. Ναι είναι αυτό το “Γεια σου” προσαρμοσμένο σε αυτό το πένθος που ζούμε όλοι και σε αυτή την τραγωδία που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στη χώρα γι΄αυτό και εμείς αλλάξαμε το πρόγραμμά μας, αλλάξαμε τη θεματολογία μας γιατί είναι αδύνατο να ασχοληθούμε με κάτι άλλο πέρα από αυτό που μας έχει πονέσει πάρα πολύ» είπε στην έναρξη της εκπομπής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved