Survivor All Star:Η παίκτρια που αποχώρησε, ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο & η «βόμβα» της Ελευθερίου
Media

Survivor All Star:Η παίκτρια που αποχώρησε, ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο & η «βόμβα» της Ελευθερίου

Survivor All Star: Βραδιά αποχώρησης ήταν αυτή, αυτού του Σαββάτου και μια παίκτρια αποτελεί παρελθόν πλέον από το παιχνίδι.

Μπορεί να μπήκε πολλά υποσχόμενη όμως δεν κατάφερε να κάτσει καιρό στον Άγιο Δομίνικο!

Μετά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στην Κόκκινη ομάδα από την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, το κλίμα μεταξύ των υποομάδων ήταν τεταμένο. Η νέα μέρα στην παραλία των Διασήμων βρήκε τον Στάθη Σχίζα και τον Νίκο Μπάρτζη να κρατάνε μια απόσταση από τους συμπαίκτες τους.

Παράλληλα, λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Τελικά τα κατάφεραν οι Μπλε!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δείτε ποιος αποχώρησε στην παρακάτω photo gallery:


Δείτε το βίντεο:

Πριν γίνουν όλα αυτά όμως, στο συμβούλιο υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς οι παίκτες «σφάχτηκαν». Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ήταν φυσικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε τα βίντεο:

Η μεγαλύτερη βόμβα ωστόσο σε όλο το επεισόδιο ήταν εκείνη που έριξε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα. Η παίκτρια του μετέφερε κάτι για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι εκείνος κατέρρευσε. Τα spoilers μάλιστα τον θέλουν να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού και να αποχωρεί οικειοθελώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved