Survivor: Το ξέσπασμα της Ελευθερίου για Σχίζα - Παναγιώταρου και η τιμωρία της! Είναι η 1η υποψήφια
Media

Survivor: Το ξέσπασμα της Ελευθερίου για Σχίζα - Παναγιώταρου και η τιμωρία της! Είναι η 1η υποψήφια

Survivor All Star: Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ένα νέο μαναφούκι δημιουργήθηκε και νέες κόντρες ξέσπασαν.

Το επεισόδιο πήγε πολύ καλά και σε νούμερα τηλεθέασης καθώς από τα τρέιλερ το κοινό είχε αντιληφθεί ότι επρόκειτο για ένα πολύ δυνατό επεισόδιο.

Τα νούμερα του χθεσινού επεισοδίου

Πρώτο πρόγραμμα χθες το Survivor με ποσοστό 26,1% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 25,8% στο γενικό σύνολο.
Πρωτιά και για το κανάλι καθώς ο ΣΚΑΪ ήταν στην κορυφή με ποσοστά 13,2 στο δυναμικό κοινό και 14% στο γενικό σύνολο του κοινού.

1678010381942-102474744-d25d3fb5-pan.webp

Το ξέσπασμα της Ελευθερίου

Χαμός θα γίνει και στο αποψινό (5/3) επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου αυτή τη φορά.

Η τραγουδίστρια, όπως είδαμε και στο τρέιλερ, ξεσπά και κλαίει λέγοντας ότι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την διαπόμπευσαν στο Πανελλήνιο.

Η σύντροφος του περσινού νικητή ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και καίει την Ελευθερίου γράφοντας:

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με την "φίλη μου". Στο σπίτι μας, με τους φίλους μας. Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Η τιμωρία της τραγουδίστριας:

Η Ελευθερία Ελευθερίου άνοιξε πολλά μέτωπα στο παιχνίδι και δεν θα της βγει σε καλό. Η ομάδα της χάνει απόψε την πρώτη ασυλία και εκείνη θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς οι συμπαίκτες της δεν θα της συγχωρήσουν αυτά που είπε και έκανε. Αυτό πάντα σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν αυτή την ώρα, τα οποία πάντα σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

Δείτε ξανά το τρέιλερ του Survivor εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved