Φωτοπούλου – Καφετζόπουλος: Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι σε μια σειρά έκπληξη!
Media

Φωτοπούλου – Καφετζόπουλος: Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι σε μια σειρά έκπληξη!

Γέλιο, συγκίνηση και δυνατές ερμηνείες υπόσχονται οι πρωταγωνιστές της νέας πρωτότυπης σειράς που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στην ΕΡΤ1

«Τρίτος όροφος» είναι ο τίτλος της νέας παραγωγής της ΕΡΤ σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα με τη Λυδία Φωτοπούλου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

1678095826543-488172888-kafetzopoulos-fotopoulou-(1).jpg

Πρόκειται για ένα τύπου «Σ' αγαπώ Μ’ αγαπάς» με τους ήρωες να έχουν μερικές ρυτίδες επιπλέον αλλά να μην τους λείπει η αγάπη και το έντονο ταμπεραμέντο. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν τους κεντρικούς ήρωες υποδύονται δύο τέτοιες καλλιτεχνικές προσωπικότητες. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Απριλίου.

Κάθε επεισόδιό της θα έχει 15λεπτη διάρκεια και θα προβάλλεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

kafetzopoulos-fotopoulou-(4).jpg

Η Λυδία Φωτοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος συνεργάζονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους κι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρωτότυπο κείμενο, αυτό του Βασίλη Νεμέα («Οι Αυθαίρετοι», «Εκμέκ παγωτό», «Ρίχτερ Μιούζικ», «Κάτι τρέχει με τους δίπλα») με κεντρικά πρόσωπα ένα ανδρόγυνο, που είναι μαζί πολλές δεκαετίες. Αυτό είναι και το ιδιαίτερα ενδιαφέρον της νέας αυτής παραγωγής καθώς το περιεχόμενό της έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες της διαφημιστικής αγοράς, που θέλει τα προϊόντα της να απευθύνονται στο δυναμικό κοινό και απευθύνεται στην τρίτη ηλικία και σε όλους όσους την αγαπούν.

kafetzopoulos-fotopoulou-(5).jpg

Στόχος είναι μέσα από σκετσάκια και διαλόγους η σειρά να προσεγγίσει με χιούμορ και αγάπη θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία! Το πρωταγωνιστικό μας ζευγάρι μένει στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Είναι στη σύνταξη πια αλλά έχει δίψα για ζωή, έχει ουσιαστική σχέση μεταξύ του και είναι ενεργό και δραστήριο σε όλους τους τομείς, ακόμη και στον ερωτικό. Είναι ενημερωμένο για τα πάντα, σχολιάζει, αυτοσαρκάζεται, σατιρίζει και καυτηριάζει ό,τι πέφτει στην αντίληψή του. Παράλληλα θέλει να μετέχει στις ζωές των παιδιών και των εγγονιών του προσπαθώντας ωστόσο να μην παρεμβαίνει.

Μάλιστα σε πρόσφατό συνέντευξή του ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα ζευγάρι συνταξιούχων με παιδιά κι εγγόνια, που αρνούνται να είναι αποσυρμένοι. Αντίθετα είναι πολύ ενεργοί σε όλα. Η Λυδία κι εγώ είμαστε το κεντρικό ζευγάρι, αλλά σποραδικά εμφανίζονται και άλλοι χαρακτήρες. Εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι. Είναι από τα ζευγάρια που δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον και ταυτόχρονα δεν υποφέρει ο ένας τον άλλον»

Πηγή TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved