Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη με την Ηλιάνα Μαυρομάτη - «Σε κοιτάζω και… «φεύγουν» τα μάτια μου»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη με την Ηλιάνα Μαυρομάτη - «Σε κοιτάζω και… «φεύγουν» τα μάτια μου»

Η Ηλιάνα Mαυρομάτη  έκατσε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη τη Δευτέρα το μεσημέρι και μίλησε τόσο για τη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, όσο και για τα παιδικά της όνειρα και την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής. 

Για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» σχολίασε η ηθοποιός: «Δύσκολο είναι να πλησιάσεις κάθε ρόλο που έχει αντιφάσεις. Ενθουσιάστηκα, όμως γιατί είχα δει τη ταινία του Παναγιωτόπουλου και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του έργου και ήθελα να μπω μέσα, μαγεύτηκα».

Και συνέχισε να λέει αναφορικά με τον ρόλο της: «Οι δυσκολίες είναι πιο πολύ πρακτικές, γιατί έχει πολύωρα γυρίσματα, θέλει διάβασμα κι αντοχές».

iliana-mavromati.JPG

Για την παρουσία της στην τηλεόραση ανέφερε: «Φοβόμουν να μπω στην τηλεόραση, φοβόμουν το μέγεθος της έκθεσης. Όταν εισέπραττα πιο μικρή την αναγνωρισιμότητα των δικών μου, δεν ήταν εύκολο πράγμα».

Τώρα πια νιώθει καλλιτεχνικά πιο έτοιμη να δεχθεί την αναγνωρισιμότητα και την ενθουσιάζει που ο κόσμος αναγνωρίζει και της μιλάει για την καλλιτεχνική της ταυτότητα.

mavromati.JPG

«Πιο μικρή είχα την τάση να με τραβάει το μυστήριο, τώρα μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να εκτιμώ το ”φως”», παραδέχθηκε για τον εαυτό της η ηθοποιός.

Ενώ για τα παιδικά της χρόνια είπε ότι ήταν ένας συνδυασμός ενός δημοφιλούς παιδιού αλλά ήθελε να είναι και μόνη της.

eleni.JPG

Τα πιο χαρισματικά της στοιχεία θα ήθελε να είναι η διεκδικητικότητα, η ελευθερία, ότι χαίρεται την ζωή και η δημιουργικότητα.

Καταλήγοντας, παραδέχθηκε ότι εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους.

Η Ελένη στο τέλος της συνέντευξης της είπε:

«Σε κοιτάζω και… «φεύγουν» τα μάτια μου, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις... Σε κοιτάζω και σε ξανακοιτάζω και βλέπω και τους δυο γονείς σου, δεν θέλω να μιλάω γι' αυτούς τώρα, γιατί είσαι εδώ και είσαι πρωταγωνίστρια, αλλά έχω μιλήσει τόσες φορές μαζί τους που σε κοιτάζω και λέω "εγώ αυτή τη γυναίκα που έχω απέναντί μου την ξέρω" »

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved