Media

The 2Night Show: Γρηγόρης Αρναούτογλου για Τέμπη- «Έσπασαν μέσα μας όλα. Είμαστε χίλια κομμάτια»

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (6-3) στην εκπομπή του μουδιασμένος, αναφερόμενος αρχικά στα συναισθήματά του για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη

Τις τελευταίες ημέρες, το γεγονός που έχει καλύψει την επικαιρότητα στο εκατό τοις εκατό, είναι το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, που συνέβη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη και στοίχισε τη ζωή σε συνολικά 57 ανθρώπους, ανάμεσά τους και νέα παιδιά, που έσβησαν τα όνειρά τους.

Η συγκεκριμένη είδηση, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, μας πάγωσε όλους και παρακολουθήσαμε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, με πρόσωπα σκυθρωπα. Το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα μαύρο tshirt, το οποίο και πάνω είχε την επιγραφή "ΠΑΡΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ", φράση που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, λόγω του τραγικού γεγονότος στα Τέμπη. Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τα συναισθήματά του, δηλώνοντας συγκλονισμένος.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-732023-123458-pm.bmp.jpg

«Είναι ίσως από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές, βρέθηκα πάρα πολλές φορές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν, μας κάνουν να μη μπορούμε καν να αντιδράσουμε και να εμφανιστούμε στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-732023-123455-pm.bmp.jpg

Και πρόσθεσε: «Τα λόγια νομίζω είναι περιττά. Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, νομίζω και όλος ο πλανήτης καταλαβαίνουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Έσπασαν μέσα μας όλα. Νομίζω ότι είμαστε χίλια κομμάτια και προσπαθούμε να τα ανασυνταχθούμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας, ώστε να πάμε παρακάτω. Χωρίς βέβαια να ξεχάσουμε, ούτε στιγμή αυτό το γεγονός», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ καλησπέρισε τηλεφωνικά τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου σχολιάζοντας την επικαιρότητα με την τραγωδία στα Τέμπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved