Μεταξά: «Είχα από μικρή το ταλέντο της συγγραφής και αποφάσισα πριν από τρία χρόνια να πάω σε σχολή»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Media

Μεταξά: «Είχα από μικρή το ταλέντο της συγγραφής και αποφάσισα πριν από τρία χρόνια να πάω σε σχολή»

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα κάνει η Ζώζα Μεταξά. Η ηθοποιός και μητέρα της Κόνι Μεταξά βρίσκεται πίσω από το «Μαύρο ρόδο», αφού ανήκει στην ομάδα των σεναριογράφων της επιτυχημένης δραματικής σειράς που προβάλλεται στο Mega.

«Είχα από μικρή το ταλέντο της συγγραφής και αποφάσισα πριν από τρία χρόνια να πάω σε σχολή», λέει η ίδια στη Realnews.

zoza-metaxa-(10).jpg

«Από μικρή έγραφα, τα συρτάρια μου ήταν πάντα γεμάτα από κείμενα και στίχους που έχω γράψει κατά καιρούς. Πήγα στην πρώτη σχολή σεναρίου που άνοιξε στην Ελλάδα, γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε, και ήμουν από τις τυχερές, γιατί ήμουν στο πρώτο τμήμα της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1. Οι καθηγητές μού έλεγαν ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τη θέληση που είχα να μάθω. Ήταν πραγματικά αυτό που ήθελα, το όνειρο που είχα από παιδί. Αλλά, λόγω των συγκυριών, της ζωής, της δουλειάς δεν είχα τον χρόνο να το κάνω, ούτε και την πολυτέλεια να φύγω στο εξωτερικό για να σπουδάσω. Θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Ο άνθρωπος, όσο ζει, μπορεί να κάνει αυτό που φαντάζεται. Το πρώτο βήμα είναι να το σκεφτείς και να το θέλεις. Από εκεί και πέρα, όλα γίνονται. Μόλις αποφοίτησα, επειδή μου αρέσει η καθημερινή σειρά, αποφάσισα να δειγματίσω σε ό,τι θεωρούσα ότι είναι κοντά σε μένα. Τους άρεσε και αυτό ήταν. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί η πρώτη μου δουλειά, το "Μαύρο ρόδο", είναι μια καταπληκτική σειρά, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία».

zoza-metaxa-(5).jpg

Άραγε, τι της λέει ο πρώην σύντροφός της και πατέρας της Κόνι, Λευτέρης Πανταζής, για τη σειρά; «Δεν έχω προλάβει να μιλήσω μαζί του, όμως η Κόνι μού έχει πει ότι την παρακολουθεί φανατικά και του αρέσει πολύ. Ήξερε ότι γράφω από μικρή, δεν του έκανε εντύπωση αυτή η εξέλιξη, ότι βρήκα επιτέλους τον δρόμο μου». Με ένα καστ καταξιωμένων ηθοποιών, όπως η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Ελένη Καρακάση, η Μυρτώ Αλικάκη, η Λένα Παπαληγούρα κ.ά., αλλά και με τη γραφή του σεναρίου, η σειρά κάνει τη διαφορά.

zoza-metaxa-(4).jpg

«Από τα πρώτα κείμενα που είδα, ήμουν σχεδόν σίγουρη για την επιτυχία. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή. Βλέπεις το αποτέλεσμα και γράφεις ανάλογα με αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να γίνει», τονίζει η Ζώζα Μεταξά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved