Survivor All Star spoiler: Η νίκη της ασυλίας και ο τέταρτος υποψήφιος
Media

Survivor All Star spoiler: Η νίκη της ασυλίας και ο τέταρτος υποψήφιος

Survivor All Star: Και μέσα στον χαμό που θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ θα ανακοινωθεί και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν μία απίστευτη κόντρα… που απ’ ότι φαίνεται θα συνεχιστεί για πολύ…

«Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας» λέει σε έντονο ύφος η Ελευθερία Ελευθερίου.

https://www.instagram.com/p/Cpdz8Q1PQku

Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας λέει στην κάμερα: «Γυρνάει με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας πει ότι εδώ μέσα τα πράγματα μεγαλοποιούνται». Στο συμβούλιο η κατάσταση θα ξεφύγει!

Απίστευτη κόντρα θα υπάρξει ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ενώ μέρος στον καβγά θα πάρει και ο Σπύρος Μαρτίκας.

survivor-(2).jpg

Πάντως στο νέο επεισόδιο του survivor all star οι δυο ομάδες θα παλέψουν απόψε για την τρίτη ασυλία, σε έναν δύσκολο στίβο μάχης.

Σύμφωνα με τα spoilers τα οποία και μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, τη ασυλία κερδίζουν οι Διάσημοι ενώ οι Μαχητές θα ψηφίσουν προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved