Ξέσπασε on air η Δανάη Μπάρκα: «Σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν»
Media

Ξέσπασε on air η Δανάη Μπάρκα: «Σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν»

Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη και μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τρίτης (7-03) αποκάλυψε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media.

barka-(5).jpg

Όπως η ίδια είπε σοκαρίστηκε με αυτά που διάβασε ενώ για πρώτη φορά απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της.

«Να μην έχεις δει τι έχω πει, αλλά να ξέρεις ότι τη Δευτέρα εγώ έχω εκπομπή και όλο το σαββατοκύριακο να βρίζεις, δεν είναι απλά άδικο, είναι παρανοϊκό. Εγώ σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν. Πρώτη φορά στη ζωή μου απενεργοποίησα τα σχόλια κάτω από φωτογραφία μου. Είδαν κάποιοι άνθρωποι ότι εμείς πήγαμε ως εκπομπή στη Λάρισα να πάρουμε κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων. Αν δείτε τι μου έλεγαν, πράγματα που δεν θα τα ξεστομίσω καν. Σοκαρίστηκα, λέω «αλήθεια τώρα;»

barka-(3).jpg

Δεν έχεις δει τι πάμε να κάνουμε, δεν έχεις δει πώς θα το χειριστούμε. Κάτσε να βγει το θέμα και μετά οκ, τράβα το από τα μαλλιά και βρίσε με. Αλλά δες πρώτα τι έχουμε κάνει. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τι έχουμε κάνει και να μου στέλνεις κατεβατά, να με βρίζεις, ότι δεν σεβόμαστε, ότι είμαστε γελοίοι.

barka-(4).jpg

Είναι τρομακτικό αυτό με τα σχόλια, όλα χρειάζονται όριο. Καταλαβαίνω ότι η ανθρωποφαγία να πουλάει, να γίνεται αυτό το love to hate, να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Υπάρχουν εκπομπές που το κάνουν», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved