Ο Στάθης Σχίζας επέστρεψε στην Ελλάδα – Οι πρώτες εικόνες αποκλειστικά στο gossip-tv
Media

Ο Στάθης Σχίζας επέστρεψε στην Ελλάδα – Οι πρώτες εικόνες αποκλειστικά στο gossip-tv

Survivor All Star - Αποκλειστικό: Στην Ελλάδα έφτασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (7-03) ο Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η κάμερα του gossip-tv τον «τσάκωσε» κατά την είσοδό του στο χώρο άφιξης του αεροδρομίου.

sxizas-(2).jpg

Ο Στάθης Σχίζας αρκετά κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι και συνοδευόμενος από τους άντρες της παραγωγής, είπε πως είναι μια χαρά ενώ αρκέστηκε σε δυο κουβέντες αναφορικά με το θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη, λέγοντας πως:

«Πληροφορήθηκα πως στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος... Ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους, έχει χαθεί τόσος κόσμος. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε. Υπομονή και θα τα πούμε όλα», είπε απαντώντας στις ερωτήσεις.

Δες τα πρώτα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί

Ο Στάθης Σχίζας πριν από μερικές ημέρες στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, λέγοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του και όχι να διαβρώσει τον χαρακτήρα του.

«Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδυκνείει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

image-2023-03-06T003809.965.jpg

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχε μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor.

«Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι», είχε πει κατά την αποχώρησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved