Survivor: Το έλα να δεις θα γίνει όταν ο Μαρτίκας θα τσακώσει την Ελευθερίου να κρυφακούει
Media

Survivor: Το έλα να δεις θα γίνει όταν ο Μαρτίκας θα τσακώσει την Ελευθερίου να κρυφακούει

Ο κακός χαμός θα γίνει στο survivor all star όταν ο Σπύρος Μαρτίκας θα τσακώσει την Ελευθερία Ελευθερίου να είναι κρυμμένη πίσω από τους θάμνους και θα κρυφακούει!

Στην εκπομπή Πρωινό μας προβλήθηκε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor all Star και είδαμε να εκτυλίσσεται ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου!

Την ώρα, λοιπόν, που ο Σπύρος Μαρτίκας δίνει συνέντευξη, η δημοσιογράφος της παραγωγής, η Άσπα, καταλαβαίνει πως η Ελευθερία Ελευθερίου κρύβεται πίσω από τους θάμνους και ακούει τι λέει ο συμπαίκτης της.

elefteria.jpg

«Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί;» της λέει η δημοσιογράφος με τον Σπύρο Μαρτίκα να γίνεται μπουρλότο και να τα χώνει στην τραγουδίστρια.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λέει σε έντονο ύφος: «Κατάλαβες τι γίνεται; Έχει ακούσει όλη τη συνέντευξη. Κατάλαβες τι κάνει Άσπα; Είναι κρυμμένη εδώ και άκουσε όλων των παιδιών τις συνεντεύξεις. Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα».

spiros.jpg

Και τότε η Ελευθερία Ελευθερίου τα χάνει και απαντά: «Του Μαρτίκα άκουσα».

Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας λίγο πριν από το στίβο μάχης αποκαλύπτει σε όλους τι έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό Μας με το τι θα δούμε στο survivor all star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved