Χρήστος Φερεντίνος: Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ μετά από 30 χρόνια – Το «αγκάθι» στη συμφωνία
Media

Χρήστος Φερεντίνος: Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ μετά από 30 χρόνια – Το «αγκάθι» στη συμφωνία

Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει μετά από 30 χρόνια στο Φάληρο με τον «Μονομάχο»

Το «αγκάθι» στη συμφωνία, τα πολλαπλά «χτυπήματα» του ΣΚΑΙ και η... τράμπα με πιθανή μετακίνηση του Μάρκου Σεφερλή στον Alpha

ferentinos-(2).jpg



Στρατηγική δυναμικής ενίσχυσης της ψυχαγωγίας με «επιθετικές» κινήσεις διεκδίκησης παρουσιαστών από άλλα κανάλια θέτει σε εφαρμογή ο ΣΚΑΙ, προκαλώ- ντας αναταράξεις και σούπερ ντόμινο ανατροπών το προσεχές διάστημα. Με στόχο να «χτίσει» μια ισχυρή απογευματινή ζώνη ρε τηλεπαιχνίδια και να επενδύσει σε νέα πρόσωπα, το κανάλι του Φαλήρου στρέφεται σε παρουσιαστές του ανταγωνισμού, ενώ ήδη φέρεται να έχει «κλειδώσει» μια μεγάλη επιστροφή.

1678269557672-887346920-ferentinos-(5).jpg

Μετά από 30 χρόνια, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα του στον ΣΚΑΙ το 1993 με το «Ακου να δεις», έδωσε τα χέρια για να επιστρέφει στο πρώτο τηλεοπτικό «σπίτι» του από την προσεχή σεζόν, αφήνοντας το «Deal» και τον Alpha. Ο παρουσιαστής θα αναλάβει το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος», που προορίζεται για τη ζώνη lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά και μία ακόμα εκπομπή, πιθανότατα μουσική, στην prime time. Μοναδικό «αγκάθι» και πιθανή εμπλοκή στο deal Φερεντίνου - ΣΚΑΪ αποτελεί το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τον Alpha λήγει τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι η επισημοποίησα του deal με το κανάλι του Φαλήρου θα αργήσει, ενώ ο παρουσιαστής δεν θα μπορεί να βγει από την αρχή της σεζόν στο «αντίπαλο» στρατόπεδο. Μένει να δούμε αν θα βρεθεί λύση για αποδέσμευση τού Χρήστου Φερεντίνου από τον Alpha ή αν θα χρειαστεί να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Ο ΣΚΑΙ δεν σταματά εδώ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσεγγίσει άλλα δύο πρόσωπα για να ενισχύσει την ψυχαγωγία του, αλλά θεωρείται αμφίβολο αν θα επιτύχει συμφωνία. Το κανάλι προχωρά ταυτόχρονα σε πολλαπλά «χτυπήματα» με το σκεπτικό ότι δεν θα «κάτσουν» όλα. Προσέγγιση για συνεργασία έγινε από το κανάλι του Φαλήρου και στη Ζέτα Μακρυπούλια, ενόψει της λήξης του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1. 0 ΣΚΑΪ τής «τάζει» ένα τηλεπαιχνίδι αλλά και βραδινή εκπομπή με τον επιστήθιο φίλο της Νίκο Μουτσινά, παρότι δεν έχει «κλειδώσει» η παραμονή του στο Φάληρο. Για την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, εκτιμάται, πάντως, ότι η Ζέτα Μακρυηούλια θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, η πρόταση του οποίου περιλαμβάνει το «Rouk Zouk» καθώς και το ριάλιτι «The traitors». To εν λόγω φορμάτ και οι ξένες εκδοχές του ριάλιτι παρουσιάστηκαν ήδη στη Ζέτα Μακρυπούλια, που φέρεται να το βρήκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

zeta_makripoulia_official_331302017_148208408084269_4479647461727622007_n.jpg

Κρούση από τον ΣΚΑΙ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει και στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος όμως φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με έναν ακόμα σταθμό. Ο λόγος για τον Alpha, που αναζητεί την επόμενη ημέρα μετά την οριστική -όπως όλα δείχνουν- αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται πιο κοντά στον Alpha, όπου, αν υπάρξει συμφωνία, αναμένεται να παρουσιάζει κατά πάσα πιθανότητα το «Μεγάλο παζάρι».

Πηγή Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved