Ευφημία Καλογιάννη: Εβλεπα παραστάσεις και είχα πάντα την αίσθηση ότι ηθοποιοί και κοινό ήμασταν ένα
Media

Ευφημία Καλογιάννη: Εβλεπα παραστάσεις και είχα πάντα την αίσθηση ότι ηθοποιοί και κοινό ήμασταν ένα

Από τον χώρο της διαφήμισης βρέθηκε σε εκείνον της τηλεόρασης, καταφέρνοντας να αγαπηθεί ως Ντίνα στη μεγάλη επιτυχία του ALPHA «Σασμός». Η Ευφημία Καλογιάννη είναι ένα πλάσμα γεμάτο ταλέντα και ευγένεια και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μας απασχολήσει από εδώ και στο εξής.

Σπούδασες διαφήμιση, ακολούθησες όμως τον δρόμο της υποκριτικής... Πώς προέκυψαν όλα;

kalogianni-(5).jpg

«Δίνοντας πανελλήνιες εξετάσεις, πέρασα στο τμήμα εμπορίας και διαφήμισης. Εκανα πρακτική σε μία πολυεθνική εταιρία κι έπειτα μου έκαναν κουβέντα να συνεχίσω. Περνούσα καλά, σε ένα περιβάλλον πολύ φροντιστικό για τους εργαζομένους. Ομως δεν μπορούσα να με δω στο μέλλον να κάνω αυτή τη δουλειά για χρόνια. Κάπως έτσι, πήγα σε έναν πολυχώρο με διάφορα μαθήματα και, Βάσει προγράμματος, με εξυπηρετούσε το μάθημα της υποκριτικής. Μετά πήγα σε δασκάλους υποκριτικής και κάνοντας μαθήματα κατάλαβα πόσο μου άρεσε. Δούλευα στη διαφημιστική και το Σαββατοκύριακο έκανα τα μαθήματά μου. Μία δασκάλα μου με ρώτησε «πού θα δώσουμε εξετάσεις:» κι έτσι πήρα τη μεγάλη απόφαση. Παραιτήθηκα από τη διαφημιστική και έδωσα σε σχολή υποκριτικής.

kalogianni-(2).jpg

Μέχρι τότε δεν σε είχες φανταστεί στον χώρο;

«Εβλεπα παραστάσεις και είχα πάντα την αίσθηση ότι ηθοποιοί και κοινό ήμασταν ένα. Ενιωθα ασφάλεια, αλλά δεν με είχα φανταστεί ηθοποιό»

kalogianni-(7).jpg

Όταν το ανακοίνωσες στην οικογένεια σου, ποιες ήταν οι αντιδράσεις;

«Υπήρξε μία ανησυχία γιατί ήμουν σε μία φάση που ανέβαινα στη διαφημιστική, είχα ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Αυτό, όμως, που συγκράτησα ήταν η στάση του μπαμπά μου που μου είπε «Πάμε και θα είμαι εδώ... Αν πέσεις, πέφτουμε μαζί, αν ανέβεις, ανεβαίνουμε μαζί». Αυτό έχω κρατήσει και κρατώ ακόμα», λέει στο Tv Τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved