Ευφημία Καλογιάννη: «Δεν έχω ιδέα πώς θα καταλήξει η Ντίνα»
Media

Ευφημία Καλογιάννη: «Δεν έχω ιδέα πώς θα καταλήξει η Ντίνα»

Από τον χώρο της διαφήμισης η Ευφημία Καλογιάννη βρέθηκε σε εκείνον της τηλεόρασης, καταφέρνοντας να αγαπηθεί ως Ντίνα στη μεγάλη επιτυχία του ALPHA «Σασμός».

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα γι’ αυτή την εμπειρία;

«Δεν κατάλαβα και πολύ τι συνέβαινε στην αρχή (γέλια). Αργησα να συνειδητοποιήσω τα πράγματα. Χαρά και αγωνία είχα! Κάθε μέρα που περνούσε, με έκανε πιο χαρούμενη. Οταν γνώρισα τούς υπόλοιπους συντελεστές, ήταν όλα υπέροχα»

1678270921040-934575354-kalogianni-(7).jpg

Αν και υπήρξαν κάποιοι ρόλοι όπως το «Ερωτας Μετά», όλο αυτό με τον «Σασμό» είναι κάτι πολύ μεγάλο. Υπήρξαν στιγμές που αγχώθηκες;

«Στην αρχή υπήρχαν τρομερό άγχος και αγωνία. Στην αρχή μπορεί να μην κοιμόμουν για να είμαι alert, διαβασμένη, συγκεντρωμένη. Πλέον όλο αυτό έχει μπει σε μία σειρά, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι αλλιώς. Συνεργάζομαι με συγκεκριμένους ανθρώπους εδώ και ενάμιση χρόνο και είμαι πολύ πιο ήρεμη και δημιουργική. Η συνεργασία είναι υπέροχή με όλους»


Ο ρόλος της Ντίνας τι σημαίνει για σένα;

«Προσπάθησα να την καταλάβω, να δω τη σχέση που είχε με τους υπόλοιπους στο τμήμα. Την αγάπησα, την αποδέχτηκα, κάνω μαζί αυτό το ταξίδι και είναι μαγικό».

kalogianni-(6).jpg

Πώς θα τη δούμε να πορεύεται;

«Δεν έχω ιδέα πώς θα καταλήξει η Ντίνα. Εχει αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Εξελίσσεται ως ρόλος, αρχίζει να ασχολείται και με παραπάνω πράγματα. Με τον Μύρωνα από συνεργάτες γίνονται ουσιαστικοί φίλοι. Νομίζω θα είναι εξελικτική η πορεία της»

Ανακοινώσεις για 3η σεζόν σάς έχουν γίνει;

«Σε μένα προσωπικά όχι»

Θα ήθελες να είσαι στον τρίτο κύκλο, αν υπάρξει;

«Ναι, θα ήθελα πολύ γιατί με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες έχουμε υπέροχη σχέση. Παίζει μεγάλο ρόλο το σενάριο και το πώς αυτό θα εξελιχθεί»

1678270935147-98274492-kalogianni-(1).jpg

Πώς σου άλλαξε τη ζωή η σειρά;

«Δεν μου την έχει αλλάξει. Εξακολουθώ να έχω ένα σπίτι, ένα σκύλο, τη ρουτίνα μου. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι η αναγνωρισιμότητα. Ο κόσμος μού μιλά, με αναγνωρίζει. Οπως μου λένε άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, μπαίνουμε στα σπίτια τους. Δέχομαι ένα κύμα αγάπης και αποδοχής και αυτό είναι πολύ τρυφερό»

Πώς διαχειρίστηκες το «κύμα» της αναγνωρισιμότητας;

«Αρχικά με ξάφνιασε. Άρχισα όμως να καταλαβαίνω ότι μπαίνουμε στα σπίτια τους. Οταν αφέθηκα, είδα πόσο όμορφο και τρυφερό είναι. Δεν ένιωσα κάτι παρεμβατικό. Δεν το άφησα κιόλας να με επηρεάσει», λέει στο Tv Τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved