Ατελείωτα τα νέα τηλεοπτικά projects
Media

Ατελείωτα τα νέα τηλεοπτικά projects

Τι κι αν βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι ιθύνοντες των καναλιών δεν σταματούν τα «μαγειρέματα» για καινούργιες εκπομπές και πρότζεκτ.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν χαρακτηρίζεται μόνο από σκληρό ανταγωνισμό, αλλά και από τη συνεχόμενη επιθυμία των στελεχών των σταθμών να βγάζουν στον αέρα νέες εκπομπές. Ετσι, τι κι αν διανύουμε τον τρίτο μήνα του 2023, αλλά και το δεύτερο μισό της χρονιάς, φαίνεται ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για πρεμιέρες.

nea-programmata-(1).png

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του STAR, το επόμενο διάστημα θα δούμε την πρώτη επίσημη του «First Dates». Μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, ένα «τηλεοπτικό εστιατόριο» για πρώτο ραντεβού ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ! Στο εν λόγω φορμάτ δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα.

1678271618007-614108328-nea-programmata-(1).jpg

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους... Οπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική αυτή εμπειρία.

nea-programmata-(3).jpg

Στην αντεπίθεση περνά, όμως, και ο ΑΝΤ1 με στόχο να ενεργοποιήσει μία δυνατή απογευματινή ζώνη. Οπως φαίνεται, οι προετοιμασίες για την ελληνική μεταφορά του «Dr. Οζ» τις καθημερινές είναι πυρετώδεις. Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει δώσει τα χέρια με την «Barking Well Media» του Νίκου Κοκλώνη, που έχει αναλάβει την παραγωγή, και μιλάμε για τη μεγάλη επιστροφή ενός προσώπου που απείχε συνειδητά εδώ και χρόνια από την τηλεοπτική αρένα. Στο πλευρό της θα βρεθούν ο γνωστός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες και ο διακεκριμένος διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος. Το φορμάτ, που έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία στην Αμερική, αφορά σε θέματα ιατρικής φύσης με καλεσμένους επώνυμα άτομα και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον.

nea-programmata-(4).jpg

Οι αντενικοί, όμως, έχουν κι άλλα σχέδια. Οπως έχει γίνει γνωστό, ενδιαφέρονται να ρίξουν στη μάχη μία κοινωνική εκπομπή, τα Σαββατοκύριακα, με τις πρώτες επαφές να είχαν γίνει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ωστόσο, οι συζητήσεις ναυάγησαν καθώς οι δύο πλευρές ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Πλέον, η Ελίνα Παπίλα είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για το τιμόνι της εκπομπής.

elinapapila_330984070_509926984547390_627036910577972514_n.jpg

Τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρία παραγωγής του, τολμώντας να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία γαλλική σειρά με στοιχεία αστυνομικού και comedy. Στη νέα εβδομαδιαία σειρά «I.Q. 160» πρωταγωνιστούν δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία επιστρέφει στη μυθοπλασία, ως πρωταγωνίστρια, μετά από 7 χρόνια απουσίας, και ο Νίκος Κουρής.

nea-programmata-(2).jpg

Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη, μια χωρισμένη μητέρα, με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ενα βράδυ, εμπλέκεται, άθελά της, στην έρευνα ενός εγκλήματος και συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του. Ο επικεφαλής αξιωματικός αποφασίζει να τη συμπεριλάβει, δοκιμαστικά, στην ομάδα του, ως σύμβουλο. Μαζί της, θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων. Στην αρχή, η Πηνελόπη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, θα καταφέρει να αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των μεταξύ τους σχέσεων.

Πηγή tv τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved