Ηλίας Αλεξίου: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του «Αδέκαστου επιθεωρητή»
Media

Ηλίας Αλεξίου: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του «Αδέκαστου επιθεωρητή»

Είναι ο γλυκύτατος «Αδέκαστος επιθεωρητής» που σχεδόν κάθε απόγευμα απολαμβάνουμε στο Chase.

Σπάνια θα ηττηθεί από παίκτη, αλλά και αν συμβεί χαμογελά και δίνει «συγχαρητήρια».

«Έχω παίξει σχεδόν σε όλα (σ.σ. τα τηλεπαιχνίδια). Ήρθε η ώρα τώρα να περάσω στην απέναντι πλευρά, να πάρω την προαγωγή μου και να παιδεύω εγώ τους παίκτες», έχει πει ο Ηλίας Αλεξίου

adekastos-(5).jpg

Ο Ηλίας Αλεξίου είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Νίκαιας, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων κι εργάζεται ως Ελεγκτής ασφάλειας τροφίμων. Ήταν παλιός αθλητής της άρσης βαρών.

Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. Έχει συλλογή από μαχαίρια και εργαλεία. Του αρέσει να διαβάζει τα πάντα από εφημερίδες, καζαμία μέχρι και τον τσελεμεντέ. Παλαιοτέρα έπαιζε πιάνο και είναι βαρύτονος στην κλασική μουσική.

Στο Instagram δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός, όμως έχει μοιραστεί μοναδικά στιγμιότυπα με τον γοητευτική σύζυγό του.

adekastos-(1).jpg

«Τα παιδιά μου δεν έχουν τόσες γνώσεις γιατί η ζωή μας ποια είναι διαφορετική. Εμείς είχαμε τα βιβλία, τώρα είναι με το κινητό στο χέρι. Ξέρουν πολλά πράγματα, έχουν αντίληψη αλλά δεν ενδιαφέρονται τόσο. Ανασύρεις πια οποιαδήποτε πληροφορία σε 3 δευτερόλεπτα από το διαδίκτυο», έχει πει για την οικογένειά του.

Δες φωτογραφίες

Ο Ηλίας Αλεξίου έχει αναφερεθεί και στην επιλογή του ψευδώνυμου "Αδέκαστος Επιθεωρητής", λέγοντας: «Σκεφτήκαμε να με πούμε “Άγιο Βασίλη”, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα ενέπνεα πολλή σοβαρότητα με αυτό το ψευδώνυμο κι έτσι το αλλάξαμε».

Ο Chaser αποκάλυψε ότι του αρέσει η γαστρονομία και η μαγειρική. «Μαγειρεύω αρκετά στο σπίτι και πολύπλοκες συνταγές. Κάτι παστίτσια και κάτι μουσακάδες είναι εύκολα για εμένα…», τόνισε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved