Ουγγαρέζος: Ειπώθηκαν χοντράδες, ξεκάθαρα και με τρόπο που γυρίζουν την τηλεόραση 30 χρόνια πίσω
Media

Ουγγαρέζος: Ειπώθηκαν χοντράδες, ξεκάθαρα και με τρόπο που γυρίζουν την τηλεόραση 30 χρόνια πίσω

O Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ μετά την εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής Ελένη!

Αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Μερικοί κάνουν και όπως τους συμφέρει, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει ένα ξέσπασμα κάθε μέρα. Το καταλαβαίνω να φορτιστείς, αλλά όταν μιλάμε για ξεσπάσματα οργής που έγιναν την Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη… Μήπως τελικά είδαμε ότι καλά πήγε Δευτέρα και Τρίτη και συνεχίζω και Τετάρτη;»!

oyggarezos-23.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ειπώθηκαν χοντράδες, ξεκάθαρα και με τρόπο που γυρίζουν την τηλεόραση 30 χρόνια πίσω. Μιλάω για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, σε αυτές αναφέρεται προφανώς και η ΕΣΗΕΑ. Δύο φορές είπε η ΕΣΗΕΑ για χιουμορίστες, εδώ θα πάρω την άλλη πλευρά. Δεν μου αρέσει αυτό που δύο φορές ειπώθηκε στην ανακοίνωση. Για να εκφράσω άποψη πρέπει να ασχολούμαι μόνο με την επικαιρότητα ή μόνο με τη δημοσιογραφία;».

eleni.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ ως Έλληνας πολίτης δημόσια να εκφράσω μια άποψη; Προσέχοντας τον τρόπο πάντα. Έλεγε “χιουμορίστες περσόνες”. Αυτό βγήκε από τη στιγμή που δύο εκπομπές έθεσαν τις απόψεις τους, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Αντώνης Κανάκης. Το παίρνω πάνω μου, δεν ξέρω, λέω ότι μπορεί να αφορά αυτούς. Απαγορεύεται αυτοί οι άνθρωποι να έχουν άποψη και να την εκφράσουν δημόσια;».

Και κατέληξε λέγοντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φυσικά έγινε τσουβάλιασμα, φυσικά υπάρχουν ακρότητες, αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει κανείς το λόγο από κάποιον».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved