Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: H Μαριλού και το μυστικό της έχουν αναστατώσει τον μισό Πλάτανο
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: H Μαριλού και το μυστικό της έχουν αναστατώσει τον μισό Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: H Μαριλού και το μυστικό της έχουν αναστατώσει τον μισό Πλάτανο, μόνο που κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, ενώ η πρώην «αδερφή ψυχή» του μαζεύει τα μπογαλάκια της, χωρίς εξηγήσεις, και φεύγει από το χωριό.

Ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω και ανάβει φωτιές στον Πετράν, αλλά φωτιές έχει ανάψει και ο Εγκέφαλος στη Βαλέρια και τον παπά, αφού ούτε το Φαμπερζέ θέλει να τους δώσει, ούτε να φύγουν από το σπίτι του τους αφήνει.

platanos-(8).jpg

Ο Παναγής απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στο ιατρικό συνέδριο, με τον νέο της συνεργάτη, την ώρα που ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να πάει στην Αθήνα και να μάθει την αλήθεια από τη Μαριλού, έστω και με… το ζόρι.

XAIRETA-MOY-TON-PLATANO-EPEISODIO-95-(3).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Τούλα με τη Μαριλού και την Καλλιόπη διαπραγματεύονται για το ποια θα ξεστομίσει το μεγάλο μυστικό, ενώ η Μάρμω προσπαθεί να τα ξαναφτιάξει στον Θοδωρή και την Αγγέλα, φέρνοντας τον Πετράν στα όριά του. Η δουλειά του Σίμου πάει εξαιρετικά και η «Πλατανιώτισσα»… φυσάει, ενώ η Βαλέρια με τον παπά είναι αποφασισμένοι να γίνουν οι νέοι «Ρομπέν του Πλατάνου». Η Φιλιώ με τον Σώτο κανονίζουν τη νέα διακόσμηση του πανδοχείου και περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, και ο Ηλίας πιέζει τη Σύλβια να δράσουν, όσο είναι καιρός.

platanos-(6).jpg

Ο Θοδωρής έχει μια ιδέα που θα εκπλήξει τον Πετράν, ενώ η Κατερίνα θα δεχτεί μια πρόταση, που θα κάνει έξαλλο τον Παναγή. Θα καταφέρουν ο παπάς και η Βαλέρια να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους ή θα βρούνε τον Εγκέφαλο… απέναντι τους; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης όταν η Μαριλού του αποκαλύψει ότι δεν είναι αυτή που νομίζει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved