Χριστίνα Σάλτη: Για την κόντρα με την Ανδρομάχη και το «Παράλληλη αγάπη»: «Δεν έχουμε πρόβλημα»
Media

Χριστίνα Σάλτη: Για την κόντρα με την Ανδρομάχη και το «Παράλληλη αγάπη»: «Δεν έχουμε πρόβλημα»

Η Χριστίνα Σάλτη ήταν στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη» και την «κόντρα» με την Ανδρομάχη.

Αρχικά ανέφερε: «Να πω αρχικά ότι τα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας αν δεν τα γράψουν. Υπάρχουν τραγουδιστές που γράφουν τα τραγούδια τους, εγώ ερμηνεύω τραγούδια των δημιουργών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τραγούδι αυτό ανήκει στον Κώστα Μηλιωτάκη και την Σμαρούλα Μαραγκουδάκη. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου το έδωσαν και με εμπιστεύτηκαν, σέβομαι απόλυτα την Άντζυ Σαμίου, η οποία το τραγούδησε εξαιρετικά και την σέβομαι πάρα πολύ.»!

salti9.JPG

Και πρόσθεσε η Χριστίνα Σάλτη: «Εγώ ήρθα σε συνεννόηση με τον Κώστα Μηλιωτάκη, ήταν στα σκαριά το τραγούδι, ήταν να το βγάλουμε και το βγάλαμε. Κυκλοφορούν πολλά covers και medley. Συνήθως πολλά παιδιά, επαγγελματίες και μη, ανεβάζουν covers του τραγουδιού και το λένε στο σπίτι τους. Επίσης υπάρχουν και τα medley που είναι πολλά τραγούδια, υπάρχει ολόκληρη παραγωγή. Η Ανδρομάχη έκανε medley. Επειδή είναι επαγγελματική δουλειά όμως, ίσως θα ήταν καλύτερο να ζητήσει άδεια πρώτα. Γενικά πρέπει να πάρεις την άδεια των δημιουργών.»!

salti.JPG

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τον Κώστα Μηλιωτάκη γνωριζόμασταν πολλά χρόνια του ζήταγα να μου γράψει ένα τραγούδι. Του έλεγα τι κομματάρες είχες γράψει στην Άντζυ Σαμίου. Ξεκινήσαμε να το στήνουμε και στη συνέχεια προέκυψαν όλα αυτά. Εγώ νιώθω πολύ τυχερή που είπα αυτό το τραγούδι και νιώθω και τυχερή γιατί μετά από αυτή την αλλαγή, μπορεί να αρχίσω να λέω τραγούδια που μου ταιριάζουν πιο πολύ.

Με την Ανδρομάχη είμαστε στην ίδια εταιρεία, τη γνωρίζω, δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε, θέλουμε όλοι μας να γράφουμε ωραία τραγούδια»!

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η Χριστίνα Σάλτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved