Γλυκάνισος: Ο Στρατής αποφυλακίζεται ενώ ο Πωλ επισκέπτεται τον Μπίλι στο κρατητήριο
Media

Γλυκάνισος: Ο Στρατής αποφυλακίζεται ενώ ο Πωλ επισκέπτεται τον Μπίλι στο κρατητήριο

Γλυκάνισος: Στο σημερινό επεισόδιο (12/3), ο Νικήτας αποφεύγει φανερά την Ανθή.

Παράλληλα, ο Στρατής αποφυλακίζεται ενώ ο Πωλ επισκέπτεται τον Μπίλι στο κρατητήριο. Εκεί, ο Μπίλι του αναθέτει να βρει, ποιος τράβηξε το βίντεο που τον ενοχοποιεί και του ζητάει να εξαφανίσει ό,τι έχει μέσα το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Και όσο ο Στρατής γιορτάζει την επιστροφή του στο σπίτι, ο Πωλ βρίσκει την Αναστασία και την προειδοποιεί ότι ο Μπίλι ψάχνει αυτόν που έστειλε το βίντεο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη, εκνευρισμένη με τον Ραφαήλ, παίρνει τους δρόμους με τ’ αμάξι της και πέφτει κυριολεκτικά πάνω στην Ελεάνα.

glykanisos-(4).PNG

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος είδαμε...

Ο Νικήτας δηλώνει την πρόθεσή του να κάνει μήνυση στον Έκτορα και προσπαθούν όλοι να τον αποτρέψουν. Εκείνος φεύγει θυμωμένος και επισκέπτεται τον Έκτορα στο σπίτι του. Παράλληλα, ο Ευστρατίου συναντιέται κρυφά με τον Μπίλι και του δίνει πολλές και χρήσιμες «συμβουλές».

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν ανακοινώνει στη Φατιμέ ότι δεν θα ξαναφορέσει μαντίλα. Και όσο οι φίλοι του Μπίλι ψάχνουν να δουν ποιος μπορεί να έστειλε το βίντεο, ο Μπίλι εμφανίζεται στο τμήμα έτοιμος να παραδοθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved