Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη σημερινή είσοδό της στο My Style Rocks
Media

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη σημερινή είσοδό της στο My Style Rocks

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι σήμερα μπαίνει η Ευδοκία Τσαγκλή στο My Style Rocks, η κοπέλα που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών και τραυματίστηκε σοβαρά και επεσήμανε ότι τα γυρίσματα είχαν γίνει πριν το δυστύχημα

Ένας νέος κύκλος εμφανίσεων ξεκινάει σήμερα για τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks με μία νέα είσοδο. Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται στο πλατό την Ευδοκία Τσαγκλή η οποία μπαίνει στο διαγωνισμό έχοντας ως μεγάλο ατού τη θετική της διάθεση!

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης εκπλήσσονται και απορούν όταν βλέπουν τις διαγωνιζόμενες να ανταλλάσσουν υψηλές βαθμολογίες! Υπάρχει κάποια νέα… συνεννόηση που έχουν κάνει μεταξύ τους τα κορίτσια;

Με περιπαικτική διάθεση η Ρέινα εμφανίζεται ντυμένη στα κίτρινα για να φέρει λεμόνια στις «ξινές συμπαίκτριές της» ενώ η Νικόλ έχει ως concept να βγάλει τους κριτές για καφέ γιατί την έχουν «τρελάνει στον άσσο»!

Στις συζητήσεις επανέρχεται το θέμα της βαθμολογίας που δίνουν οι διαγωνιζόμενες στην Όλγα με την Emilia και την Βασιλική να παίρνουν θέση απέναντί της.

eydokia.png

Ευδοκία Τσαγκλή

Ηλικία: 31 ετών

Επάγγελμα: Επικοινωνία και events

H Eυδοκία είναι 31 ετών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στο χώρο της Επικοινωνίας κυρίως στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή ενώ ασχολείται και με events και media. Από μικρή της άρεσε να ντύνεται με τα ρούχα της μητέρας της, θυμάται συγκεκριμένα ότι όταν εκείνη έφευγε πήγαινε κρυφά στη ντουλάπα της!

Δεν είναι ανταγωνιστική με τους άλλους παρά μόνο με τον εαυτό της, «προσπαθώ να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και να τον βελτιώνω» δηλώνει.

Την κριτική θα την ακούσει όταν αυτή γίνει με ευγένεια, δε δέχεται τις προσβολές και εάν συμβεί αυτό θα απαντήσει καταλλήλως.

Έχει έρθει για να περάσει όμορφα και είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε βαθμολογία! Η ίδια ομολογεί πως θα είναι πιο πληθωρική στους βαθμούς για να επιβραβεύσει την προσπάθεια.

Για το styling, πιστεύει πως η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να κάνεις ένα σύνολο να μοιάζει ακριβό και άρτιο χωρίς να «φωνάζει από μακριά» η πραγματική του αξία!

Θεωρεί πως «όταν αισθανόμαστε όμορφα μέσα μας και οι ίδιοι νιώθουμε σαν super stars… και ένα… σακί να φορέσουμε θα είμαστε τέλειοι»!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο. Τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή. Η Ευδοκία αναρρώνει έχοντας κοντά τους δικούς της ανθρώπους και από την πορεία της υγείας της θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του προγράμματος. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

MY STYLΕ ROCKS!

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved