My Style Rocks: Η εμφάνιση της Τσαγκλή πριν το δυστύχημα στα Τέμπη & η ανακοίνωση για την επιστροφή
Media

My Style Rocks: Η εμφάνιση της Τσαγκλή πριν το δυστύχημα στα Τέμπη & η ανακοίνωση για την επιστροφή

My Style Rocks: Το επεισόδιο με την πρώτη εμφάνιση της Ευδοκίας Τσαγκλή προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9-10).

Πρόκειται για ένα επεισόδιο το οποίο είχε «γυριστεί» αρκετές ημέρες πριν από το δυστύχημα στα Τέμπη.

tsagkli-(4).jpg

Η Ευδοκία την οποία είχαμε γνωρίσει στο Big Brother επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και ως εκ θαύματος γλίτωσε τα χειρότερα. Η ίδια μάλιστα στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Αταίριαστοι μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Σε πολλές κουλτούρες λένε ότι η ζωή είναι ένα τρένο, εμείς συνδέουμε πλέον το τρένο με τον θάνατο. Τα δικά μου κατάγματα είναι πολύ μικρά και ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα. Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ξέραμε τι έρχεται», είπε μεταξύ άλλων.

tsagkli-(6).jpg

Σχετικά με το αν η Ευδοκία πρόκειται να συνεχίσει στο ριάλιτι, η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, αναφέρει πως:

«Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο. Τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή. Η Ευδοκία αναρρώνει έχοντας κοντά τους δικούς της ανθρώπους και από την πορεία της υγείας της θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του προγράμματος. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!»

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εμφάνισή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved