Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία, αφού ο Σώτος δε μπαίνει καν στη διαδικασία να υποψιαστεί πως μπορεί να συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Ο Τζώρτζης φέρνει τη Μαριλού πίσω στον Πλάτανο και, έξαλλος, την αναγκάζει να του πει όλη την αλήθεια. Ο Παναγής με το Σίμο προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τον Άγγελο και καταφέρνουν να βγάλουν λαυράκι, την ώρα που ο Εγκέφαλος προσπαθεί να βάλει φυτιλιές στη Βαλέρια, που είναι έτοιμη να ξανακυλήσει σε… παλιές κακές συνήθειες.

platanos-(10).jpg

Ο Κανέλλος πάλι, προσπαθεί να βρει ποιος έκλεψε το όπλο του και φοβάται πως θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Κι ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα ετοιμάζονται να κλέψουν το Φαμπερζέ, συνειδητοποιούν πως δεν θα χρειαστεί, αφού ο το θεωρεί καταραμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί!

platanos-(6).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαριλού και το μυστικό της έχουν αναστατώσει τον μισό Πλάτανο, μόνο που κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, ενώ η πρώην «αδερφή ψυχή» του μαζεύει τα μπογαλάκια της, χωρίς εξηγήσεις, και φεύγει από το χωριό.

platanos-(12).jpg

Ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω και ανάβει φωτιές στον Πετράν, αλλά φωτιές έχει ανάψει και ο Εγκέφαλος στη Βαλέρια και τον παπά, αφού ούτε το Φαμπερζέ θέλει να τους δώσει, ούτε να φύγουν από το σπίτι του τους αφήνει. Ο Παναγής απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στο ιατρικό συνέδριο, με τον νέο της συνεργάτη, την ώρα που ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να πάει στην Αθήνα και να μάθει την αλήθεια από τη Μαριλού, έστω και με… το ζόρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved