Παγιδευμένοι: Η ομολογία του Άγγελου διαλύει τη σχέση Άννας – Δημήτρη
Media

Παγιδευμένοι: Η ομολογία του Άγγελου διαλύει τη σχέση Άννας – Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ανατροπές και εξελίξεις καταιγιστικές στα προσεχή επεισόδια!

Το βίντεο που στέλνει ο Άγγελος είναι ένα σοκ για την Άννα, αφού ομολογεί ότι ο ίδιος οργάνωσε τη δολοφονία του για να την ενοχοποιήσει. Εκείνη προτιμά να κρύψει την αλήθεια από τον Δημήτρη και προσεγγίζει την Υβόννη, ώστε να στείλουν τον Αλέκο στη φυλακή.

pagidevmenoi-(5).jpg

Όμως, συνεχίζει να αγνοεί τις απειλές του πρώην κολλητού της, ο οποίος αφήνει υπόνοιες για ένα πτώμα, που πρέπει να σκάψει για να φέρει στην επιφάνεια... Η Άννα κοιτάζει σοκαρισμένη την οθόνη του υπολογιστή της, εκεί που παίζει το βίντεο που της έστειλε ο Άγγελος, όταν μπαίνει μέσα ο Δημήτρης και κλείνει βιαστικά το λάπτοπ. Εκείνος βλέπει την αμηχανία της και τη ρωτά τι παρακολουθούσε, όμως η Άννα θα του κρύψει την αλήθεια και θα φύγει βιαστικά για να πάει στην Υβόννη... Μόλις φεύγει από το γραφείο, ο Δημήτρης ψάχνει για κάποιο στοιχείο που θα του δείξει τι ακριβώς προσπαθεί να του κρύψει και βρίσκει στα σκουπίδια το φακελάκι μέσα στο οποίο ήταν το στικάκι με το βίντεο.

1676030394000-174419279-pagidevmenoi-(1).jpg

Πλέον, είναι σίγουρος ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, όμως ακόμη δεν ξέρει τι. Την ίδια στιγμή, ο Αλέκος οδηγείται μπροστά στον Σταύρο για κατάθεση, ως βασικός πια ύποπτος για την ενορχήστρωση της δολοφονίας του γιου του. Αρνείται κάθε ανάμειξη, όμως τα στοιχεία τον καίνε και, όταν αδυνατεί να εξηγήσει το μεγάλο χρηματικό ποσό που σήκωσε η Υβόννη από τον κοινό τους λογαριασμό, ο Σταύρος τον στέλνει στο κρατητήριο. Ο Μάρκος καλεί την Υβόννη να έρθει άμεσα να καταθέσει ώστε να απαλλάξει το σύζυγό της από τις κατηγορίες, όμως η Άννα τον έχει προλάβει... Η Υβόννη της εξομολογείται ότι τα χρήματα αυτά της τα ζήτησε ο γιος της και εκείνη της ζητά να μην πει την αλήθεια, αλλά να ενοχοποιήσει τον Αλέκο και να τον στείλει στη φυλακή. Πράγματι, η Υβόννη παίρνει την εκδίκησή της. «Τα χρήματα μου τα ζήτησε ο Αλέκος. Τα σήκωσα από το λογαριασμό και του τα έδωσα», λέει και υπογράφει την καταδίκη του...

pagidevmenoi-(1).jpg

Η Χρύσα ζητά διαζύγιο

Ο Δημήτρης, που έχει ήδη καταθέσει το αίτημα να επιστρέφει στην Εισαγγελία, πάει να δει τον Χατζή στο κρατητήριο, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το φάκελο που έλαβε η Άννα. Μέσα από την κουβέντα τους, βεβαιώνεται πια ότι αποστολέας ήταν ο Άγγελος και η ανησυχία του μεγαλώνει. Πίσω στο πατρικό της, η Χρύσα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας που έκανε η Δώρα, όμως φοβάται να ανοίξει το φάκελο και κλείνεται στο δωμάτιό της. Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Άννα και εκείνη τρέχει στο πατρικό της και παίρνει μαζί της τον υπολογιστή, ώστε να μελετήσει το μήνυμα του Αγγέλου. Συντετριμμένη, η Χρύσα της ζητά να δει εκείνη το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο επιβεβαιώνει ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Νίκος. Μέσα της, όμως, ήξερε ήδη την αλήθεια, όπως ήξερε και ότι ο γάμος τους είχε πια τελειώσει. Ξεκαθαρίζει ότι θέλει διαζύγιο, κι ενώ η Άννα στέκεται στο πλευρό της, η Ειρήνη της βάζει τις φωνές, σίγουρη πως κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

pagidevmenoi-ta-krymmena-mystika-tis-linas-apokalyptontai_1663588831.jpg

Ο Νίκος, από τη μεριά του, δεν θέλει να χωρίσει και ζητά από την Αννα να τους βοηθήσει, καθώς το διαζύγιο θα διέλυε τη Λίνα. Η κατάσταση στο σπίτι είναι έκρυθμη και εκείνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ στο μυαλό της στριφογυρίζει διαρκώς το μήνυμα του Αγγέλου... Το παρακολουθεί προσπαθώντας να το αποκωδικοποιήσει, την ώρα που ο Αλέκος δίνει εντολή στον Μάρκο να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από το κελί. Πιεσμένος εκείνος καταφεύγει στην Κατερίνα, ζητώντας τη βοήθειά της. Ο Δημήτρης τους βλέπει να κουβεντιάζουν και, καταλαβαίνοντας ότι μπορεί να την πιέσει να απελευθερώσει τον Χατζή, πηγαίνει στον Σταύρο, ο οποίος όμως δεν έχει καμία διάθεση να επέμβει.

pagidevmenoi-o-stavros-itan-mazi-me-to-chatzi-to-vrady-tis-dolofonias_1665666460.jpg

«Αν κάνει οποιοδήποτε λάθος, θα το πληρώσει», λέει, όμως η αδελφή του θα τους διαψεύσει όλους. Όταν ο Αλέκος εμφανίζεται μπροστά της με την αίτηση αποφυλάκισης, μελετά τα στοιχεία και διατάζει την προσωρινή του κράτηση. Έτσι, ο πανίσχυρος Χατζής οδηγείται στις φυλακές, η Άννα το μαθαίνει και πανηγυρίζει γιατί επιτέλους πέτυχε αυτό που ήθελε, ενώ ο Δημήτρης δεν μπορεί να χαρεί, καθώς οι αμφιβολίες για τη γυναίκα που αγαπά τον έχουν πνίξει...

Ο Δημήτρης «αθωώνει» τον Αλεκο!

pagidevmenoi-(2).jpg

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο παλιό του γραφείο στην Εισαγγελία και η Άννα τον συναντά εκεί και, έπειτα από αρκετή πίεση, αναγκάζεται να τον αφήσει τον υπολογιστή της, αφού πρώτα σβήνει το επίμαχο βίντεο από τη μνήμη. Εκείνος όμως ζητά τη βοήθεια του Ανδρέα και, με τη βοήθεια ενός ειδικού της αστυνομίας, βλέπει επιτέλους αυτό που η Άννα πάλεψε τόσο να του κρύψει. Το τελευταίο μήνυμα του Αγγέλου είναι μια αποκάλυψη για όλα όσα τους ταλαιπώρησαν τόσο μετά τη φυλάκισή του. Μέσα από το κελί, παραδέχεται ότι σχεδίασε ο ίδιος το θάνατό του, από τη δηλητηρίαση και την απόδραση μέχρι τη δολοφονία του από τον Ηλία, με στόχο να την ενοχοποιήσει.

pagidevmenoi-(1).webp

Ομολογεί ότι ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του για να πληρώσει τον εκτελεστή του και εκείνη του τα έδωσε και τελειώνει με μια απειλή: «Αφού γλίτωσες, να ξέρεις ότι έχει μείνει μόνο ένα πρόβλημα που σου έχω δημιουργήσει. Ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο πρέπει να σκάψεις αρκετά για να το βρεις. Αλλά έτσι κι αλλιώς θα σε βρει εκείνο». Ο Δημήτρης κλείνει τον υπολογιστή, ανήμπορος να συνειδητοποιήσει τα ψέματα που του έχει πει η Άννα. Της δίνει ραντεβού στην Εισαγγελία και αυτήν τη φορά θα απαιτήσει εξηγήσεις. Πρώτα, όμως, παραδίδει τον υπολογιστή στον Σταύρο, ζητώντας του να δει το βίντεο που αθωώνει τον Χατζή. Και τώρα πια, η σύγκρουσή του με την Άννα είναι αναπόφευκτη... «Ξέρεις ότι είναι αθώος και τον αφήνεις στη φυλακή. Αν καταδικαζόταν, θα έκανες το ίδιο;» τη ρωτά και εκείνη ξεσπά: «Ναι, θέλω να τιμωρηθεί. Είναι εξίσου υπεύθυνος με τον Άγγελο και για το θάνατο της αδελφής μου. Είναι ο πιο σατανικός άνθρωπος στον κόσμο. Πειράζει που θέλω να το πληρώσει;» λέει και φεύγει θυμωμένη.

pagidevmenoi-(3).webp

Την ίδια στιγμή, ο Άκης μπλέκει τα παιδιά σε άλλη μία μεγάλη περιπέτεια και αυτήν τη φορά τούς κυνηγά η αστυνομία. Όταν σταματούν το αυτοκίνητό τους και ανοίγουν το πορτμπαγκάζ, οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα ενός πτώματος!

Πηγή 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved