Φερνάντο Κολούνγκα: Άλλος άνθρωπος ο Κάρλος Ντανιέλ από τη «Σφετερίστρια» σε νέα σειρά του Netflix
Media

Φερνάντο Κολούνγκα: Άλλος άνθρωπος ο Κάρλος Ντανιέλ από τη «Σφετερίστρια» σε νέα σειρά του Netflix

Ο Φερνάντο Κολούνγκα θεωρείται βετεράνος στον χώρο του θεάματος στο Μεξικό, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες τηλενουβέλες.

Η πρώτη του συμμετοχή στην τηλεόραση ήταν στην τηλενουβέλα María Mercedes το 1992. Μετά από αυτήν έπαιξε σε πολλές άλλες, όπως, Mas alla del puente, Marimar και Alondra.

Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος ήταν στη Maria la del Barrio το 1996, η οποία είχε τεράστια επιτυχία και τον καθιέρωσε ως τον κορυφαίο άντρα πρωταγωνιστή τηλενουβέλας.

colunga-(5).jpg

Η επιτυχία του συνεχίστηκε και το 1997 όταν απέκτησε τον δεύτερο μεγάλο του ρόλο στην Esmeralda, η οποία επιβεβαίωσε την θέση του στον χώρο των τηλενουβέλων. Ο Κολούνγκα θεωρείται ο πιο δημοφιλής ηθοποιός τηλενουβέλων στο Μεξικό, έχοντας συμμετάσχει στις σπουδαιότερες τηλεοπτικές παραγωγές της χώρας από τον όμιλο της Televisa, που κυριαρχεί στον χώρο της τηλενουβέλας διεθνώς από την δεκαετία του 50 και μετά.

Συνολικά, έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 19 τηλεοπτικές σειρές, σε πολλές από τις οποίες ήταν πρωταγωνιστής

Σήμερα ο ίδιος, όπως θα δεις και στη gallery είναι αγνώριστος. Και μπορεί να έχει μεγαλώσει όμως σίγουρα αν κάτι δεν έχει χάσει εκτός από το ταλέντο του φυσικά, είναι η γοητεία του.

colunga-(10).jpg

Ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη μίνι δραματικά σειρά «Το μυστικό της οικογένειας Γκρέκο», η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της οικογένειας Puccio που τρομοκρατούσε με απαγωγές και εκβιασμούς ολόκληρη την αργεντινή τη δεκαετία του ’80. «Μια φαινομενικά τέλεια οικογένεια απαγάγει κρυφά πλούσιους ανθρώπους για λύτρα για να διατηρήσει το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο και την κοινωνική τους θέση», διαβάζουμε στην περιγραφή του Netflix.

Δες πώς είναι στη Gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved