Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η άφιξη του φαμπερζέ στο χωριό, φέρνει για ακόμα μία φορά αναστάτωση
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η άφιξη του φαμπερζέ στο χωριό, φέρνει για ακόμα μία φορά αναστάτωση

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο:  Η άφιξη του φαμπερζέ στο χωριό, φέρνει για ακόμα μία φορά αναστάτωση, αφού η Βαλέρια ζητάει μερίδιο, ενώ τα νέα εθνικά λαμόγια του Πλατάνου, καταστρώνουν σχέδια για το πως θα έρθει στα χέρια τους.

Η Καλλιόπη, δυσκολεύεται με το μυστικό που κρατάει και ζητάει απ’ το Θύμιο να τη βοηθήσει, ενώ ο Τζώρτζης, διώχνει κακήν κακώς τη Μαριλού, για μια ακόμα φορά. Ο Ηλίας δεν το βάζει κάτω με τίποτα και συνεχίζει το σχέδιο του με τη Σύλβια, ενώ ο Σίμος μαθαίνει το περιβόητο μυστικό και παθαίνει σοκ.

platanos-(4).jpg

Ο Παναγής με την Κατερίνα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο, ενώ ο Θύμιος άθελα του «ξεσκεπάζει» το σχέδιο της Αγγέλας και του Πετράν. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλος αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν... συλλήψεις, ενώ η Μάρμω με την Τούλα αναλαμβάνουν να κάνουν το Σίμο να σωπάσει!

platanos-(13).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Το σχέδιο του Ηλία και της Σύλβιας στέφεται με απόλυτη… αποτυχία, αφού ο Σώτος δε μπαίνει καν στη διαδικασία να υποψιαστεί πως μπορεί να συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.Ο Τζώρτζης φέρνει τη Μαριλού πίσω στον Πλάτανο και, έξαλλος, την αναγκάζει να του πει όλη την αλήθεια.

platanos-(2).jpg

Ο Παναγής με το Σίμο προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για τον Άγγελο και καταφέρνουν να βγάλουν λαυράκι, την ώρα που ο Εγκέφαλος προσπαθεί να βάλει φυτιλιές στη Βαλέρια, που είναι έτοιμη να ξανακυλήσει σε… παλιές κακές συνήθειες. Ο Κανέλλος πάλι, προσπαθεί να βρει ποιος έκλεψε το όπλο του και φοβάται πως θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Κι ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα ετοιμάζονται να κλέψουν το Φαμπερζέ, συνειδητοποιούν πως δεν θα χρειαστεί, αφού ο το θεωρεί καταραμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved