Survivor All Star: Σοϊλέδης για Βρισηίδα-Ευρυδίκη: «Βοήθησέ με Θεέ μου με τους εμετικούς ανθρώπους»
Media

Survivor All Star: Σοϊλέδης για Βρισηίδα-Ευρυδίκη: «Βοήθησέ με Θεέ μου με τους εμετικούς ανθρώπους»

Survivor All Star: Μία τηλεοπτική συνέντευξη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ο Άρης Σοϊλέδης κατά της Βρισηίδας καθώς αναφέρθηκε το όνομά του, γεγονός που τον εξόργισε. 

Η ατάκα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που επιστρέφει όπου να' ναι από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι: «Βρισηίδα αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρυσι είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε φέτος ο Σπύρος Μαρτίκας» έδειξε να θίγει τον γνωστό ποδοσφαιριστή τον οποίο παρακολουθούμε να τραγουδάει αυτόν τον καιρό στη σκηνή του J2uS με coach τη Μαριάντα Πιερίδη. Η αντίδρασή του ήταν άμεση.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άρης αφού ανέβασε ένα βίντεο από προσωπικές συζητήσεις που είχε με τη Βρισηίδα όσο ήταν και οι δύο στο Survivor. Σε αυτό ο Άρης της λέει πως θα τη στηρίξει όσο μπορεί, κάτι που είχε κάνει τη Βρισηίδα να βάλει τα κλάματα για τον τόσο όμορφο τρόπο που την είχε προσεγγίσει. Στο βίντεο ο Άρης σχολίασε: «Σου φέρθηκα πολύ καλύτερα από όσο μου φέρθηκες εσύ. Ξεχνάς πολύ γρήγορα!».

Δείτε το βίντεο:

Σε άλλη ανάρτησή του λίγο αργότερα, ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στη Φαίη Σκορδά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τι άλλο θα ακούω Θεέ μου, πραγματικά βοήθησέ με με τους εμετικούς ανθρώπους... Ότι εγώ έκανα κακό στη Βρισηίδα... Ρε δε πάμε καλά... Που στις προσωπικές της συνεντεύξεις να με κακολογεί και να σχηματίζει εικόνα έξω στον κόσμο που δεν ισχύει»...

Δείτε τις αναρτήσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved