The Voice τελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη της βραδιάς και η εκθαμβωτική Φαίη Σκορδά!
Media

The Voice τελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη της βραδιάς και η εκθαμβωτική Φαίη Σκορδά!

The Voice τελικός: Απόψε (11/3) το τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ που θα αναδείξει την καλύτερη φωνή της σεζόν φτάνει στο τέλος του και όλοι οι συντελεστές και φυσικά οι διαγωνιζόμενοι ήταν από νωρίς στις θέσεις τους για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής

Υπέρκομψη και λαμπερή, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά στη σκηνή του τάλεντ σόου για να παρουσιάσει, στη θέση του Γιώργου Λιανού, τον μεγάλο τελικό του The Voice όπου και φέτος συμμετείχαν μερικές από τις πιο ξεχωριστές φωνές νέων ανθρώπων που επιθυμούν να κατακτήσουν στο μέλλον τον κόσμο του τραγουδιού.

Η όμορφη παρουσιάστρια έλαμπε από ομορφιά πάνω στη σκηνή και φυσικά υποδέχτηκε με χαρά τόσο τους coaches, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη όσο και τους παίκτες που διαγωνίζονται για τη μεγάλη νίκη απόψε.

Χθες (10/3) στο μεγάλο ημιτελικό μόνο 7 από τους 14 διαγωνιζόμενους πήραν το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό διεκδικώντας ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

Αυτοί ήταν οι Celina, Dodona, Μαρία Σακελλάρη, Μωυσής, Σίσσυ, Εβίτα και Λάμπρος οι οποίοι απόψε έχουν αποφασίσει να βάλουν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και φυσικά το μεγάλο έπαθλο που τους ανοίγει τον δρόμο για μία λαμπρή καριέρα και στη δισκογραφία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι σε ό,τι αφορά του coaches, όλοι είχαν στον μεγάλο τελικό δύο διαγωνιζόμενους από την ομάδα τους, εκτός από τον Σάκη Ρουβά που είχε μόνο έναν, τον Λάμπρο.

Όλοι τους αναμένεται να τραγουδήσουν όσο καλύτερα μπορούν για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών που με την ψήφο τους θα αναδείξουν και φέτος τον μεγάλο νικητή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την φαντασμαγορική έναρξη του αποψινού τελικού του The Voice:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved