The Voice τελικός: Η Μαρία Σακελλάρη η μεγάλη νικήτρια του φετινού talent show!
Media

The Voice τελικός: Η Μαρία Σακελλάρη η μεγάλη νικήτρια του φετινού talent show!

The Voice τελικός: Με την αγωνία να έχει κορυφωθεί μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε το όνομα της μεγάλης νικήτριας του φετινού κύκλου, της Μαρίας Σακελλάρη προκαλώντας μία ευχάριστη έκρηξη χαράς σε όλους όσοι είχαν στηρίξει τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο. 

Να θυμίσουμε ότι στον μεγάλο ημιτελικό (10/3) μόνο 7 από τους 14 διαγωνιζόμενους πήραν το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό διεκδικώντας ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

finalist-telikou-the-voice-2023.jpg

Στα μέσα της βραδιάς του τελικού η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τους τέσσερις από τους επτά φιναλίστ που θα συνέχιζαν για το επόμενο στάδιο και θα διεκδικούσαν το μεγάλο έπαθλο του τάλεντ σόου.

Αυτοί ήταν οι Μωυσής Παπαμωυσέως από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Ντοντόνα από την ίδια ομάδα, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Οι τρεις coaches κατάφεραν να αποκλείσουν από την τελευταία φάση του τελικού την Έλενα Παπαρίζου η οποία αποχαιρέτησε με συγκίνηση τις φιναλίστ διαγωνιζόμενες της ομάδας της.

Στο τελικό στάδιο της βραδιάς, το κοινό επέλεξε τους δύο διαγωνιζόμενους από τους 4 που θα διεκδικούσαν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και θα κέρδιζαν και τον τίτλο της καλύτερης φωνής στην Ελλάδα για φέτος.

Στην τελική ευθεία λοιπόν βρέθηκαν η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Έτσι αποκλείστηκε και ο Σάκης Ρουβάς από τον τελικό.

Δείτε τις εμφανίσεις των δύο φιναλίστ οι οποίες αποδείχτηκαν καθοριστικές για την απόφαση του κοινού σε ό,τι αφορά εκείνη που θα έπαιρνε τη μεγάλη νίκη.

Η Μαρία Σακελλάρη τραγούδησε το «I' d rather go blind»

Η Dodona ερμήνευσε «I put a spell on you»

Η βραδιά πάντως τα είχε όλα. Συγκίνηση, αγωνία, λάμψη αλλά και πολύ χιούμορ από τους coaches οι οποίοι κατάφεραν για ακόμα μία χρονιά να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αμείωτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved