Media

Μπακοδήμου: Η απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον και η τοποθέτηση για το δυστύχημα στα Τέμπη!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που συνέβη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Η παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο αγαπημένες και την παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της "Γεια σου" που μαζί με την ομάδα της, βάζουν τα δυνατά τους, για να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και μίλησε σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας της στον ΣΚΑΪ, μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ακόμα ενεργό συμβόλαιο, το οποίο λήγει σε έναν χρόνο. Παράλληλα, μίλησε και για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των συναδέλφων της.

image-2023-03-12T161004.122.jpg

H Mαρία Μπακοδήμου είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά, πέρα από τα νούμερα, όλο το concept μας είναι καλύτερο και το χαιρόμαστε περισσότερο». Για το ενημερωτικό κομμάτι που υπήρξε στην εκπομπή λόγω της έκτακτης επικαιρότητας δήλωσε: «Δεν γινόταν. Ήταν τόσο σοκαριστικό, που είτε δεν θα κάναμε εκπομπή είτε θα ασχολιόμασταν μόνο με αυτό. Λογικό.»

«Όλοι κάναμε την προσπάθειά μας κι ο καθένας τοποθετήθηκε έτσι όπως το ένιωθε. Αυτό που συνέβη είναι πολύ βαρύ για να κάτσουμε να συζητάμε πως μου φάνηκε εμένα η τοποθέτηση του καθένα. Ο καθένας είπε αυτό που ένιωσε.» σχολίασε όταν ρωτήθηκε για τις τοποθετήσεις συναδέφων της περί του θέματος του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved