Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή

Τι θα δούμε σήμερα στο Μαύρο Ρόδο;

Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που το έκανε. Η Ελισάβετ επιστρέφει με τον Πέτρο στην Πάτρα.

1678632732580-27957592-mavro-rodo-(10).jpg

Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή και θέλει να την εκβιάσει. Συγκρούεται με τον Θέμη, ο οποίος δεν θέλει να παρανομήσει και αρνείται να της αυξήσει και το ποσοστό στο συμφωνητικό. Η Τασούλα αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τον Σταυρίνο.

mavro-rodo-(9).jpg

Το σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία τον Παναγιώτη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ. Θα μάθει ο Βίκος την αλήθεια για το παρελθόν του;

mavro-rodo-(8).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε στη σειρά, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Γεράσιμος κάνει την Ελισάβετ να ανησυχήσει για την υγεία του Λευτέρη, ώστε να πειστεί να μην φύγει με τον Πέτρο από το χωριό. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο αποστολέας του ανώνυμου φακέλου που έχει λάβει. Η Φιλαρέτη φοβάται πως η Κασσιανή θα κατηγορήσει την ίδια για εκδίκηση, ενώ ο Σταυρίνος πηγαίνει στη φάρμα του Λευτέρη για να ζητήσει δουλειά. Η Κύρα ζητάει από τη Θάλεια να πείσει την Αλεξία να απομακρυνθεί από τον Βίκο. Η Όλγα και ο Παναγιώτης βάζουν μπροστά ένα σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία. Ο Θέμης απειλεί την Κασσιανή με τα κτήματα της μονής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved