Παράδεισος των κυριών: Μιχάλης Πανάδης: «Ο Πασχάλης συλλαμβάνεται»
Media

Παράδεισος των κυριών: Μιχάλης Πανάδης: «Ο Πασχάλης συλλαμβάνεται»

Ο Μιχάλης Πανάδης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στον Παράδεισο των Κυριών υποδυόμενος τον Πασχάλη, έναν νέο καφετζή που από την καλή του την καρδιά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια υπόθεση που θα του γίνει μάθημα.

Με βασικό σας πυρήνα το θέατρο τα τελευταία χρόνια φλερτάρετε με την... τηλεόραση.

«Η πρώτη μου συνεργασία ήταν το «Λόγω τιμής», πέρυσι το “Σ’ αγαπώ μεν αλλά” που δεν ευτύχησε σε νούμερα αλλά ήταν μια ωραία συνθήκη, και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να βρεθώ στον "Παράδεισο των κυριών”. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη σειρά. Έχει γίνει ένα μαγικό πράγμα κι έχουμε δέσει εύκολα μεταξύ μας, κάτι που δεν είναι αυτονόητο στον χώρο. Παίζει ρόλο και η σκηνοθετική ομάδα που έχει δημιουργήσει αυτή την ωραία ενέργεια και συνεννοούμαστε στο 100%. Πολύ καλή διανομή ρόλων έχει γίνει και στη δική μου τηλεοπτική οικογένεια, και οι σκηνές αβίαστα».

panadis-(2).jpg

Υποδύεστε τον Πασχάλη, που δουλεύει το καφέ ζαχαροπλαστείο απέναντι από το πολυκατάστημα και είναι από τους ανθρώπους που θέλεις να βλέπεις το πρωί όταν πίνεις τον καφέ σου.

«Χαίρομαι γι' αυτό. Τον έχω αγαπήσει πολύ. Το ενδιαφέρον είναι ότι από γραφής θα μπορούσε να είναι ο γραφικός της υπόθεσης, γιατί είναι πολυλογάς και λίγο κουτσομπολάκος, έχει όμως καλή πρόθεση και είναι ανθρώπινος και προσιτός. Δεν κουτσομπολεύει ακριβώς, αλλά ασχολείται με ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεται και τους ξέρει. Ενδιαφέρεται πραγματικά γι' αυτούς κι αν μπορεί θα τους βοηθήσει. Τόσο σκηνοθετικά όσο και σεναριακά έχουν δώσει περισσότερο βάθος σε αυτόν τον αρχέτυπο χαρακτήρα».

Ο Πασχάλης έχει καλή καρδιά. Γι’ αυτό έμπλεξε με τη Λιζέτα;

«Ναι, γιατί του είπε βοηθήσει ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Κι έτυχε η Λιζέτα μπροστά του, με αυτόν τον χαρακτήρα που έχει. Είναι και ο Πασχάλης που θαμπώνεται από ανθρώπους που είναι πιο πλούσιοι και είπε να το κάνει».

panadis-(4).jpg

Αφού συνειδητοποίησε την απάτη της, τα χρήματα της τα έδωσε πίσω.

«Βέβαια, αλλιώς δεν θα ήταν συνεπής με τον εαυτό του. Αγαπάει τα λεφτά, θέλει να ανέλθει κοινωνικά αλλά όχι με τέτοιους υπόγειους τρόπους».

Με την έρευνα που γίνεται για το ίδρυμα, βρίσκεται κι εκείνος μπλεγμένος καθώς κατηγορείται για πλαστοπροσωπία.

«Πράγματι και συλλαμβάνεται. Όλη αυτή η συνθήκη λειτουργεί για τον Πασχάλη ως μάθημα, ώστε να μην είναι ευκολόπιστος με τους ανθρώπους και να αποκτήσει μεγαλύτερη καχυποψία».

panadis-(3).jpg

Η Σύρμω που είναι... κέρβερος πώς αντιδρά;

«Η Σύρμω είναι η κλασική περίπτωση... σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει. Είναι αυστηρή αλλά τελικά και τα τρία της παιδιά κάνουν αυτό που θέλουν. Αλλωστε είμαστε στην εποχή που όλα αλλάζουν. Η Σύρμω είναι πιο συντηρητική. Φοβάται την πρωτεύουσα και είναι λογικό, αλλά μαθαίνει από τα παιδιά της. Εχει ένας πιο δηκτικό χιούμορ για να λέει πράγματα και η γεύση που σου μένει δεν είναι μιας στριμμένης μάνας. αλλά μας μάνας που έχει περάσει η ίδια πολλά και που νοιάζεται πραγματικά».

Η Τζένη μαθαίνει τι έχει συμβεί με τη Λιζέτα και το ίδρυμα. Πώς θα αντιδράσεις;

«Στην αρχή δεν αντιδράει καθόλου καλό. Οχι τόσο γι' αυτό που έκανε ο Πασχάλης, όσο γιατί δεν της το είπε εξαρχής και δεν την εμπιστεύτηκε. Γίνεται μεταξύ τους μια μεγάλη ρήξη που φτάνει στον χωρισμό, αλλά όταν μαθαίνει ότι μπαίνει στη φυλακή και τι έχει συμβεί, μαλακώνει και είναι και πάλι μαζί».

panadis-(5).jpg

Και τώρα τι έχει να περιμένει ο Πασχάλης;

«Τη δίκη του στην οποία θα τον υπερασπιστεί ο δικηγόρος του Ντίνου Παπακώστα, αν και όλοι τον καθησυχάζουν ότι δεν θα μπλέξει περισσότερο. Ύστερα από όλα αυτά, το μόνο που μένει είναι να πάμε για γάμο με την Τζένη. Δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια».
Πώς δεν υπάρχουν! Δεν προηγείται η Ζαχαρούλα; «Πάντα, αυτό δεν αλλάζει», λέει στο TV 24.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved