Ελισάβετ Μουτάφη: «Το Βραχιόλι της φωτιάς με έχει καλύψει στον μέγιστο βαθμό»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Το Βραχιόλι της φωτιάς με έχει καλύψει στον μέγιστο βαθμό»

Η Ελισάβετ Μουτάφη, που είχε την τύχη να την υποδυθεί στη σειρά της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς», μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της με δέος για τη γυναίκα εκείνη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς την υποδυόταν αλλά και την ευτυχία που νιώθει κάθε φορά που σκέφτεται τη δουλειά αυτή.

Χαρήκαμε που επιστρέψατε, ειδικά με μια τόσο όμορφη ιστορία.

«Δεν είχε γίνει στο παρελθόν ελληνική παραγωγή που να αφορούσε στην ιστορία των Εβραίων. Και εγώ, παρόλο που είμαι θεσσαλονικιά τώρα, με αφορμή την ιστορία της συγγραφέως του βιβλίου, της Βεατρίκης Σαΐα Μαγρίζου, ήρθα πιο κοντό σε εκείνη την εποχή και έμαθα τόσες λεπτομέρειες. Η συγγραφέας ήταν η εγγονή της. Η Μπενούτα στην πραγματική ζωή. Η κόρη του Χρήστου Λούλη που μας εξηγεί την ιστορία των του»

moutafi-(1).jpg

Οι μεταφορές στη μικρή οθόνη δεν είναι πάντα πετυχημένες, όμως στη συγκεκριμένη...

«Ο Nίκος Απειρανθίτης και η Σοφία Σωτηρίου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν ήταν εύκολο εγχείρημα αλλά οι δυο τους τα κατάφεραν περίφημα. Παράλληλα με τα σενάρια τους, μπήκα κι εγώ στη διαδικασία να ψάξω και να διαβάσω»

moutafi-(4).jpg

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

«Φέτος δεν ήθελα να κάνω θέατρο γιατί η σειρά ήταν αρκετά απαιτητική, αξίωνε πολλές ώρες γυρισμάτων και ήθελα να αφοσιωθώ σε αυτή. Τώρα όμως συζητάω κάποια πράγματα και τηλεοπτικά και πολύ πιθανό την άνοιξη ή το καλοκαίρι να γίνει ξανά το “Ποιος η ζωή μου”, η παράσταση αφιέρωμα στη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη καθώς έχει ήδη γίνει μια κρούση από τον φίλο και συνεργάτη Θέμη Μουμουλίδη. Είχε γίνει χαμός η δουλειά αυτή ήταν συνέχεια sold out και σκεφτόμαστε να την επαναφέρουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ανακοινώσω, όμως ειλικρινά θα ήθελα να τονίσω πως αυτό που έκανα για φέτος. «Το Βραχιόλι της φωτιάς» δηλαδή με έχει καλύψει στον μέγιστο βαθμό», λέει στο Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved