Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αυγό ξαναβρέθηκε στο χωριό
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αυγό ξαναβρέθηκε στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλλος αναγκάζεται να συλλάβει τον παπά και η Μάρμω, που γίνεται πυρ και μανία, αποφασίζει να συνεφέρει τον εγγονό της, που φαίνεται πως έχει βγει εκτός ελέγχου.

Την ίδια ώρα, η Χρύσα προσπαθεί να εξομαλύνει τη σχέση της Μαριλούς με το Τζώρτζη, χωρίς καμία επιτυχία όμως. Ο Σώτος πάλι, έχει καταλάβει το παιχνίδι της Σύλβιας και είναι αποφασισμένος να της το ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

platano-(9).jpg

Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αυγό ξαναβρέθηκε στο χωριό τους, αφού η αστυνομική αρχή το παρέδωσε στα κεντρικά στην Αθήνα, ενώ όσοι γνωρίζουν την αλήθεια σφυρίζουν αδιάφορα. Κι ενώ ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον ξάδερφο του να φανεί μεγαλόψυχος, ο Θύμιος και η Καλλιόπη προσπαθούν να ξεστομίσουν στη Χρύσα μια αλήθεια που… δεν λέγεται με τίποτα.

platano-(1).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η άφιξη του Φαμπερζέ στο χωριό, φέρνει για ακόμα μία φορά αναστάτωση, αφού η Βαλέρια ζητάει μερίδιο, ενώ τα νέα εθνικά λαμόγια του Πλατάνου, καταστρώνουν σχέδια για το πως θα έρθει στα χέρια τους. Η Καλλιόπη, δυσκολεύεται με το μυστικό που κρατάει και ζητάει απ’ το Θύμιο να τη βοηθήσει, ενώ ο Τζώρτζης, διώχνει κακήν κακώς τη Μαριλού, για μια ακόμα φορά.

platano-(3).jpg

Ο Ηλίας δεν το βάζει κάτω με τίποτα και συνεχίζει το σχέδιο του με τη Σύλβια, ενώ ο Σίμος μαθαίνει το περιβόητο μυστικό και παθαίνει σοκ. Ο Παναγής με την Κατερίνα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο, ενώ ο Θύμιος άθελα του «ξεσκεπάζει» το σχέδιο της Αγγέλας και του Πετράν. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν… συλλήψεις, ενώ η Μάρμω με την Τούλα αναλαμβάνουν να κάνουν το Σίμο να σωπάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved