Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αυγό ξαναβρέθηκε στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλλος αναγκάζεται να συλλάβει τον παπά και η Μάρμω, που γίνεται πυρ και μανία, αποφασίζει να συνεφέρει τον εγγονό της, που φαίνεται πως έχει βγει εκτός ελέγχου.

Την ίδια ώρα, η Χρύσα προσπαθεί να εξομαλύνει τη σχέση της Μαριλούς με το Τζώρτζη, χωρίς καμία επιτυχία όμως. Ο Σώτος πάλι, έχει καταλάβει το παιχνίδι της Σύλβιας και είναι αποφασισμένος να της το ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αυγό ξαναβρέθηκε στο χωριό τους, αφού η αστυνομική αρχή το παρέδωσε στα κεντρικά στην Αθήνα, ενώ όσοι γνωρίζουν την αλήθεια σφυρίζουν αδιάφορα. Κι ενώ ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον ξάδερφο του να φανεί μεγαλόψυχος, ο Θύμιος και η Καλλιόπη προσπαθούν να ξεστομίσουν στη Χρύσα μια αλήθεια που… δεν λέγεται με τίποτα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η άφιξη του Φαμπερζέ στο χωριό, φέρνει για ακόμα μία φορά αναστάτωση, αφού η Βαλέρια ζητάει μερίδιο, ενώ τα νέα εθνικά λαμόγια του Πλατάνου, καταστρώνουν σχέδια για το πως θα έρθει στα χέρια τους. Η Καλλιόπη, δυσκολεύεται με το μυστικό που κρατάει και ζητάει απ’ το Θύμιο να τη βοηθήσει, ενώ ο Τζώρτζης, διώχνει κακήν κακώς τη Μαριλού, για μια ακόμα φορά.

Ο Ηλίας δεν το βάζει κάτω με τίποτα και συνεχίζει το σχέδιο του με τη Σύλβια, ενώ ο Σίμος μαθαίνει το περιβόητο μυστικό και παθαίνει σοκ. Ο Παναγής με την Κατερίνα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο, ενώ ο Θύμιος άθελα του «ξεσκεπάζει» το σχέδιο της Αγγέλας και του Πετράν. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν… συλλήψεις, ενώ η Μάρμω με την Τούλα αναλαμβάνουν να κάνουν το Σίμο να σωπάσει!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved