Maestro: Tα βραβεία στους ηθοποιούς, τα νέα γυρίσματα και η δύσκολη σκηνή του Τσορτέκη
Media

Maestro: Tα βραβεία στους ηθοποιούς, τα νέα γυρίσματα και η δύσκολη σκηνή του Τσορτέκη

Maestro: Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix, οι συντελεστές της σειράς «Maestro» βραβεύτηκαν για την παρουσία τους στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Θεοχαράκη, ο οργανισμός H&M Heritage Museums και η πρόεδρος κ. Λίλα Ντε Τσάβες Χρονοπούλου βράβευσε τους κορυφαίους συντελεστές του «Maestro». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύτηκε ως συγγραφέας, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός.

1678718996853-2662758-maestro-(1).jpg

Βραβεία πήραν επίσης, ο Κωνσταντίνος Σούσουλας, διευθυντής προγράμματος Mega Channel, η Χάρις Αλεξίου, τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός, ο Κώστας Χρηστίδης, συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής και οι ηθοποιοί Μαρία Καβογιάννη και Γιάννης Τσορτέκης.

1678719007665-853959438-maestro-(1).png

«Νιώθω μεγάλη αγωνία, τιμή και ευγνωμοσύνη για το ταξίδι της στο εξωτερικό. Η σειρά ξεκινάει να παίζεται στο Netflix από τις 17 Μαρτίου στο εξωτερικό. Έχουν ολοκληρωθεί τα τέσσερα πρώτα επεισόδια στο σενάριο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στις 3 Απριλίου από την Αθήνα και μετά στους Παξούς. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν το 2023 άρα θα προβληθεί το 2024»., δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η Μαρία Καβογιάννη είπε πως η βράβευση αυτή είναι όλων των ηθοποιών, των συντελεστών και πως είναι μεγάλη της τιμή και χαρά.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στα γυρίσματα ήταν η στιγμή με τον γιο μου», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved