My Style Rocks: Δεν τήρησε τους κανόνες και την έβγαλαν... εκτός - Οι εξηγήσεις της Καραβάτου
Media

My Style Rocks: Δεν τήρησε τους κανόνες και την έβγαλαν... εκτός - Οι εξηγήσεις της Καραβάτου

My Style Rocks: Μία από τις παίκτριες και συγκεκριμένα η Χριστιάννα δεν ακολούθησε τους κανόνες και βρέθηκε εκτός διαγωνιστικού μέρους σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου, εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό πως οι κοπέλες έπρεπε στο σημερινό επεισόδιο να έχουν μαζί τους τα καρτελάκια και τις αποδείξεις των αγορών τους και εκείνη δεν είχε πάει τα καρτελάκια.

«Μιας και το είπα δεν είπα τι πρέπει να κάνουμε σήμερα τα κορίτσια μας. Έπρεπε να ντυθούν από πάνω μέχρι κάτω μόνο με 100% ευρώ με τα λεφτά που παίρνουν από την παραγωγή κάθε εβδομάδα. Τι έγινε λοιπόν πριν ξεκινήσει το επεισόδιο; Η παραγωγή έλεγξε με αποδείξεις από την αγορά των ρούχων και των αξεσουάρ ότι τα κορίτσια μας έχουν ακολουθήσει τους κανόνες.

mystyle.jpeg

Επιπλέον, εκτός από τις αποδείξεις, τα κορίτσια μας, έπρεπε να φέρουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ ακόμα και με το ταμπελάκι και το καρτελάκι τους. Σε αυτό το σημείο λοιπόν να πω ότι αφού έλεγξε όλες τις κοπέλες η παραγωγή, η Χριστιάννα δεν πρόκειται να διαγωνιστεί σήμερα. Χριστιάννα δεν έφερες τις αποδείξεις...», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου με την παίκτρια να απαντά στη συνέχεια:


«Τις αποδείξεις τις έφερα. Τα καρτελάκια δεν έφερα. Δεν είχα κάποιον να μου τα φέρει...».

Δείτε το βίντεο από το My style rocks:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved