Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο! Μετά τον Ασημακόπουλο άλλοι 3 παίκτες των Μαχητών υποψήφιοι
Media

Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο! Μετά τον Ασημακόπουλο άλλοι 3 παίκτες των Μαχητών υποψήφιοι

Survivor All Star: Οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (13/3).

Στις παραλίες και των δύο ομάδων επικράτησε αναβρασμός κανείς κάποιοι δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν και πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Άλλη μια φορά υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν το περίμενα, υπάρχουν άλλα άτομα στην ομάδα που έπρεπε να βγουν. Κανείς δεν βγήκε ξεκάθαρα να πει ποιο ήταν το κριτήριο που τον ψήφισε», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη.

survivorgreece_335546188_919984972372421_3499298021005806587_n.jpg

«Ο Ασημακόπουλος αν έφευγε θα τους έκανε το χατίρι. Και σε αυτούς και σε εμάς. Δεν το έκανε όμως και καλά έκανε το παιδί», σημείωσε με τη σειρά της η Αφροδίτη Σκαφιδά.

Ο παίκτης πάντως δεν δίστασε να ζητήσει εξηγήσεις από την ομάδα του για τους λόγους που τον ψήφισαν!

Στο συμβούλιο του νησιού έγινε χαμός. Όχι άλλος ένας αλλά άλλοι τρεις παίκτες των Μαχητών βγήκαν υποψήφιοι μετά την ήττα τους από τους Διάσημους.

Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο:

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έγινε το έλα να δεις. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ανέβασε τους τόνους καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως για άλλη μια φορά ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved