Survivor - Σχίζας: Το μήνυμά του μετά το ταξίδι με την Παναγιώταρου - «Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε…»
Media

Survivor - Σχίζας: Το μήνυμά του μετά το ταξίδι με την Παναγιώταρου - «Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε…»

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το survivor all star, γράφτηκαν πολλά για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μετά από ένα σύντομο ταξίδι στην Τήνο με την αγαπημένη του προέβη σε μία μακροσκελή ανάρτηση.

Ο Σταθης Σχίζας ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε... Ηταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου...

schizas_stathis_335554196_169263875520980_4933566350715976651_n.jpg

Ηταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή... Ηταν τιμή μου να συμμετάσχω στο survivor all star ανάμεσα στους καλύτερους και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό μαζί... πολλές αναμνήσεις όμορφες και άσχημες αλλά κρατάμε μόνο τις όμορφες... Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου.. αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή... που ήταν υπέροχη... και ήμασταν παρέα σε αυτό... σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την απίστευτη υποστήριξη σας δυο σεζόν τώρα... τα λόγια είναι περιττά για εσάς... επιστροφή στην κανονική ζωή λοιπόν... Σας αγαπώ πολύ όλους... survivors για πάντα...» και δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το survivor all star.

Δείτε την ανάρτησή του στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved