Media

Μαρία Κορινθίου: Το τηλεοπτικό της μέλλον και οι συζητήσεις για συνεργασία με τον Αρναούτογλου

Gossip-tv Team

H Μαρία Κορινθίου μίλησε στο Happy Day για το τηλεοπτικό της μέλλον, για τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τις συζητήσεις που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά ανέφερε: «Φιλτράρω και παίρνω πέντε πράγματα. Πέντε συζητήσεις που μπορεί να κάνω, πέντε προτάσεις που μπορεί να γίνονται τις βάζω στο τραπέζι, τις μελετάω και από εκεί και πέρα προχωράω. Ανά διαστήματα μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, μέχρι και πρόσφατα. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι συζητούσα με άλλο κανάλι για κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι.»!

Και πρόσθεσε: «Το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα κάνω θα συνδυάζεται με την τέχνη μου. Μυθοπλασία, η τηλεόραση δεν είναι μόνο η παρουσίαση. Όλα τα σκέφτομαι, όλα τα βάζω στο τραπέζι».

mariakorinthiou_334120420_774310707035302_414826401075811458_n.jpg

Και η Μαρία Κορινθίου τόνισε: «Για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε πρωινό, αν ο Γιώργος Λιάγκας μετακόμιζε στην απογευματινή, η ηθοποιός απάντησε: «Εξαρτάται. Δεm μπορώ να απαντήσω. Τι να πω για τον Γρηγόρη; Ότι το κάνει χρόνια και έχει χιλιοκάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή; Είναι μάστερ σε όλο αυτό. Εξαρτάται. Πριν πολλά χρόνια, τρεις φορές είχαμε συζητήσει με τον Γρηγόρη κάποια πράγματα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved