Survivor - Μαρία Αντωνά: Η βίλα του Μαρτίκα, η απάντηση για τη Σοφιάνα και το εξώδικο της Σταυρούλας
Media

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η βίλα του Μαρτίκα, η απάντηση για τη Σοφιάνα και το εξώδικο της Σταυρούλας

 H Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Άρη Σοϊλέδη, αναφέρθηκε στους παίκτες του survivor, στη Σοφιάνα Αβραμάκη, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά ήταν άκρως αποκαλυπτική και για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Αρχικά ανέφερε για τη Σοφιάνα: «Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε μια τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

maria_antwna_332436456_582944400376461_3162629095565181024_n.jpg

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία»!

Και η Μαρία Αντωνά τόνισε πως δεν έχει δεχτεί εξώδικο από τη Σοφιάνα Αβραμάκη, αλλά από Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία παρεξηγήθηκε και της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Συγκεκριμένα είπε: «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

Όσον αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα και το σχόλιο που είχε κάνει για τον Άρη Σοϊλέδη και τα περί βίλας στη Γλυφάδα, δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα».

antona-martikas.jpg

Δείτε σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Alpha, Happy Day.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved